Notícies destacades

Finalitzen les obres d’adequació del futur Espai Empresarial Actiben

05/08/2019

Les actuacions que s'han dut a terme eren necessàries per posar l'edifici a punt com a espai empresarial. La instal·lació, propietat de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i des del passat novembre cedit a l'Ajuntament, es trobava deteriorada per haver estat sense ús des de l'any 2012.

L'Ajuntament de Benicarló i l'IVACE han dut a terme les obres d'adequació necessàries per a posar a punt l'antic edifici d'Aidima, que s'havia deteriorat per haver tancat més de 6 anys. La instal·lació és propietat de l'IVACE, però el passat mes de novembre es va cedir de manera gratuïta a l'Ajuntament per un període de 10 anys, amb l'objectiu de convertir-lo en el que serà el futur l'Espai Empresarial Actiben, que apostarà per la promoció econòmica, l'emprenedoria i la formació.

Respecte de les obres realitzades, l'Ajuntament s'ha encarregat de la reposició d'escaiola deteriorada, la reparació de fusteria de portes fetes malbé i el repintat de tota la superfície, que es trobava en mal estat per les filtracions d'aigua i les humitats. Per la seua part, l'IVACE ha finançat les actuacions en la coberta de l'edifici, que han consistit a reparar la tela asfàltica, repintar juntes, comprovar els desaigües i les baixants verticals, netejar i impermeabilitzar els canals horitzontals i reparar clavills.

Ara, una vegada acabades les obres, es començarà a dotar l'edifici de contingut, amb línies de treball com són el foment de l'emprenedoria, un viver de empreses on es puga realitzar coworking, un observatori econòmic i diversos tallers d'ocupació i formació.

Les activitats a l'Espai Empresarial Actiben començaran a finals del mes de setembre.

-->