Surt a licitació la renovació de l’enllumenat públic de Benicarló

29/07/2019

L'objectiu d'aquesta actuació és reduir la despesa energètica del municipi gràcies a la implantació d'enllumenat de tecnologia LED d'alt nivell d'eficiència. El projecte s'emmarca en l'EDUSI i té un pressupost base de licitació és de 1.007.491,58 euros (IVA inclòs).

L'Ajuntament de Benicarló ha tret a licitació la renovació de l'enllumenat públic de la ciutat, el segon projecte que es licita en el marc de l'EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat). L'actuació consistirà a substituir els aparells d'il·luminació actuals per uns de nous amb tecnologia LED, que compten amb un alt nivell d'eficiència energètica i suposaran un estalvi en la despesa d'energia.

La licitació s'ha dividit en dos lots diferents: un per a la zona interior de la ciutat, que inclou el casc urbà, i l'altre per a la zona exterior, que inclou les partides i carrers de l'extraradi del municipi.

En concret, les actuacions dels dos lots afectaran als carrers del Crist de la Mar, de València, d'Hernán Cortés, de les Moreres, de César Cataldo, del Pubill, del Doctor Severo Ochoa, de Ramón y Cajal i d'Alcalà de Xivert; al camí Surrac; a les avingudes del Papa Luna i Mediterrània, i a les places del Ministre Marcelino Domingo, de l'Emperador Carles i del Mercat Municipal. En total, la renovació afectarà a 1.687 fanals del municipi.

El termini d'execució de les obres està previst que s'allargue durant 110 dies, i compta amb un pressupost base de licitació de 1.007.491,58 euros (IVA inclòs). Les propostes es poden presentar fins al 26 d'agost (inclòs).

Podeu consultar aquí els detalls de la licitació.

-->