Notícies destacades

La Societat de Sant Vicent de Paül, Entitat Destacada en l’Àmbit Social de 2019

19/07/2019

Es tracta d'una institució de caràcter humanitari i benèfic constituïda per persones seglars. La seua activitat a Benicarló data de finals de 1850.

El plenari del Consell Municipal de Benestar Social ha acordat proposar a la Societat de Sant Vicent de Paül de Benicarló com a com a EntitatDestacada en l'Àmbit Social de l'any 2019pel seu treball en favor de la dignitat i la integritat humana.La institució treballa a Benicarló des de fa 170 anys i dirigeixla seua activitat principalment a persones desfavorides amb dificultats econòmiques i d'inserció social.

Actualment, ajuda unes 40 famílies, a les quals ofereix acompanyament i assistència, sempre encol·laboració amb altres entitats socials com Càritas o amb els Serveis Socials Municipals. El treball el coordina la junta de la Societat, formada per 8 persones que es reuneixen setmanalment per a determinar les prioritats i establir els plans d'acció.

La Societat de Sant Vicent de Paül és una organització d'abastinternacional creadal'any 1833 per un grup de joves estudiants universitaris de París. Des d'aleshores, ha portat a terme milers de projectes amb la col·laboració de més de 700.000 persones voluntàries en més de 150 països. Es calcula que atenen cada any prop de 30 milions de persones a tot el món.

L'acte de reconeixement a l'entitat es durà a terme el proper 9 d'agost al Magatzem de la Mar.

-->