Notícies destacades

El Pregoner supera els 3.000 missatges enviats i els 1.600 subscriptors

17/07/2019

En total, s'han enviat 3.235 missatges instantanis relacionats amb la formació, ocupació, ajudes i subvencions, esdeveniments o informacions de servei. Actualment, el Pregoner té 1.631 subscriptors.

El servei d'informació per correu electrònic de l'Ajuntament, El Pregoner, ha superat de llarg els 3.000 missatges enviats. Una xifra que posa de relleu la bona acollida d'aquesta plataforma que, juntament amb la resta de canals de comunicació de l'Ajuntament (web, Facebook, Twitter, Telegram) contribueix a fer arribar la informació a la ciutadania de manera ràpida i accessible.

Actualment, El Pregoner, que es va posar en marxa l'any 2002, compta amb 1.631 subscriptors i sis canals temàtics que ajuden a ordenar la informació d'una manera més clara i intuïtiva, fruit de la remodelació que es va incorporar ara fa dos anys. Els canals són: formació, ocupació, ajudes, subvencions i beques, esdeveniments culturals, esportius o festius, informacions de servei públic i alertes.

Per a subscriure's a El Pregoner només cal accedir a la web de l'ajuntament i emplenar un senzill formulari. Podeu fer-ho directament des d'aquí

-->