Els treballs de substitució de la gespa del camp de futbol avancen a bon ritme

08/07/2019

L'actuació s'allargarà durant el mes de juliol i està previst que finalitze a principis del mes d'agost. La substitució de la gespa forma part d'una actuació integral que té previst condicionar la instal·lació, que cada dia utilitzen més de 350 esportistes, entre els jugadors del futbol base i del primer equip.

Els treballs de substitució de la gespa artificial del Camp de Futbol Àngel 'Pitxi' Alonso ja han començat. En concret, en aquest moment el camp ja es troba sense gespa, preparat per a dur a terme els treballs de fontaneria previs a la instal·lació de la nova gespa artificial d'alta qualitat. Com ha explicat el regidor d'Esports, Fernando Jovaní, «dins del contracte de rènting també s'inclouen els treballs de fontaneria per poder regar tot el camp i així solucionar les deficiències en aquest aspecte que fins ara tenia la instal·lació».

Respecte del calendari d'actuacions, està previst que aquesta setmana acaben els treballs de fontaneria, la qual cosa permetrà que a partir del dia 15 de juliol es comence a col·locar la nova gespa artificial, uns treballs que s'estendran durant dos o tres setmanes. A principis del mes d'agost es duran a terme les proves de qualitat, que donaran per finalitzada l'actuació.

Pel que fa al reaprofitament de la gespa retirada, el regidor d'Esports ha reconegut que «s'estan estudiant ubicacions del municipi on poder reciclar entre 2.500 i 3.000 metres quadrats de gespa, del total dels 7.525 que s'han llevat, i així cobrir certes zones enjardinades que ho necessiten», entre les quals ha destacat el passeig de Febrer Soriano o la zona de l'estació de ferrocarril.

Amb aquesta inversió es dona resposta a la demanda dels més de 350 esportistes que entrenen cada dia al camp de futbol, ja siguen alumnes dels 21 equips del Benicarló Base Futbol o futbolistes del CD Benicarló.

Més actuacions a curt termini

El regidor d'Esports ha assenyalat que la renovació de la gespa artificial és només una de les diverses actuacions que es volen dur a terme en els propers mesos. El regidor ha detallat que es troben «el canvi del sostre de la tribuna, la millora dels seients de tot el camp, pintar la instal·lació, la licitació del bar i la millora d'alguns vestuaris». «Volem que la instal·lació estiga a l'alçada del CD Benicarló, que pròximament celebrarà el seu centenari», ha finalitzat Jovaní.

-->