Les banderes blaves ja onegen a les platges del Morrongo i la Caracola

01/07/2019

Els paràmetres per a concedir les banderes blaves tenen en compte la informació educativa i ambiental, la sostenibilitat, la qualitat de les aigües i els serveis i la seguretat.

Des de primera hora d'avui, les platges del Morrongo i la Caracola ja llueixen les banderes blaves atorgades per la Fundació d'Educació ambiental (FEE) que reconeix la qualitat de les aigües i les instal·lacions de les platges. Aquestes dos platges urbanes, que ja estan a ple rendiment, són un dels principals atractius turístics de Benicarló, juntament amb les platges naturals de la Mar Xica o el Fondalet i les platges per a gossos del Barranquet i Aiguadoliva.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, acompanyada del regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón, i de la reina de les Festes i dames de la Cort d'Honor, ha estat l'encarregada de posar en valor la importància de les banderes blaves, «uns distintius --ha dit-- que ens atorguen un plus de qualitat i que han estat possibles gràcies al treball en equip tant de la Regidoria de Turisme com de les àrees de Medi Ambient i d'Obres i Serveis».

Cardona ha anunciat que els serveis de les platges es complementaran amb altres activitats com la Biblioplatja o activitats esportives i lúdiques. «Tenim una idea molt clara --ha subratllat la regidora-- que és potenciar la qualitat de l'oferta turística, no només de les platges, sinó també de tota l'oferta gastronòmica, cultural i de serveis que tenim a Benicarló».

Isabel Cardona ha recordat la importància de complir la normativa d'ús de les platges i ha volgut fer una crida a la ciutadania per a cuidar i mantindre les platges en bon estat. «Tal i com va dir recentment el director general de Turisme, Francesc Colomer, --ha citat la regidora-- les platges són una de les grandeses de la Comunitat Valenciana però són també espais de socialització que creen vincles emocionals i, per tant, cal estimar-les i cuidar-les entre tots».

-->