Benicarló reconeixerà els guanyadors del V Circuit de Curses Populars

11/06/2019

En aquesta cinquena edició han participat un total de 1.445 atletes, dels quals 551 pertanyen a la 41a edició de la Sant Silvestre, la cursa del circuit que ha comptat amb més èxit de participació. L'acte tindrà lloc el 14 de juny al Mucbe.

La Regidoria d'Esports reconeixerà aquest divendres els atletes que han finalitzat en millor posició en les diferents categories del Circuit de Curses Populars. L'acte servirà per a tancar la cinquena edició del Circuit i se celebrarà a la Capella del Mucbe a les 19.00 hores.

En concret, els primers classificats en la general masculina han estat Elhoussaine Fateh, José Ramón Sánchez Morales i David Roda Sales; en la general femenina, Raquel Museros Escrig, Núria Calduch Verdiell i Natacha Willox; en la sub-25 masculina, Javier Soriano Serret, Miguel Ángel Bosch García i Agustín Ribera Querol; en la sub-25 femenina, Ada Pruñonosa Solsona; en la sénior Masculina, Elhoussaine Fateh, David Roda Sales i Miguel Coll Quintà i en la sénior femenina, Raquel Museros Escrig, Gurutze Frades Larralde i Bea Sorlí Arín.

Els primers classificats en la categoria de Veterà A masculina han estat José Ramón Sánchez Morales, José Miguel Cornelles Forés i José Antonio Castell Borrás; en la Veterana A femenina, Núria Calduch Verdiell, Natacha Willox i Noelia Gumbau Olmedes, en la Veterà B masculina, Gerardo Serrat Cifre, José Vicente Mulet Gregori i Juan Vicente Vicent Añó i en la Veterana B femenina, Rosa Gilabert Antoli, María Luisa González de la Riba i Paqui Ferrer Foix.

Aquesta cinquena edició del Circuit de Curses Populars ha estat tot un èxit de participació, amb un total de 1.445 atletes inscrits entre totes les carreres que conformen el circuit. La 41a edició de la Sant Silvestre ha estat la competició més multitudinària, amb 551 participants, seguida de la Mitja marató (304) i de la 10k (180).

A l'acte de cloenda es lliuraran els premis de cadascuna de les categories, així com de la classificació general. Tanmateix, tots els que han completat el circuit i han acabat les 6 proves rebran un regal.

-->