NotÝcies destacades

La m˙sica i la cursa dĺAutos Locos seran els protagonistes de la Fira de la Joventut

07/06/2019

El concert de Xavi SarriÓ i El Cor de la Fera serÓ el plat fort de la jornada, que finalitzarÓ amb la ja tradicional Nit dels Djs. La cita tindrÓ lloc el 22 de juny a la plaša de la Constituciˇ.

La regidora de Joventut en funcions, Susana PÚrez, acompanyada per Mireia Manche˝o i Toni Lˇpez, en representaciˇ de la Coordinadora de Penyes, ha presentat la programaciˇ completa de la quarta ediciˇ de la Fira de la Joventut, que enguany se celebrarÓ el 22 de juny. L'actuaciˇ de Xavi SarriÓ acompanyat de la banda El Cor de la Fera, serÓ una de les principals atraccions de la fira. El concert tindrÓ lloc a les 23.30 hores a la plaša de la Constituciˇ i serÓ gratu´t.

L'altre plat fort de la jornada serÓ la cursa d'Autos Locos que organitza la Coordinadora de Penyes. Els vehicles participants comenšaran a arribar a les 11.00 hores per˛ no serÓ fins a 17.00 hores que arrancaran les curses. El recorregut comenšarÓ al carrer del Pintor Sorolla (davant del colĚlegi La Salle) i continuarÓ per Joan Carles I, Crist de la Mar, Pius XII i plaša de la Constituciˇ. Durant el circuit hi haurÓ tres proves sorpresa que l'organitzaciˇ no ha volgut desvetllar per mantindre l'emociˇ fins al final.

Pel que fa a les normes de la cursa, destaca que cada vehicle haurÓ de ser espentat per 4 persones (necessÓriament 2 xics i 2 xiques) i que caldrÓ portar obligat˛riament casc protector.

Respecte del seguit d'activitats que tindran lloc durant tot el dia, destaca la Fira d'Entitats, que comptarÓ amb 39 participants, un showcooking a cÓrrec d'Anay Bueno, una exhibiciˇ de batukada amb l'associaciˇ Fen˛mens, una exposiciˇ de Creu Roja sobre les persones migrants, un taller de clauers organitzat per Generacciˇ i un torneig del conegut joc de cartes La Fallera Calavera. TambÚ es pintarÓ un mural solidari i s'ha programat un taller de microcurts impartit per └lex Brau.

El punt i final a la jornada el posarÓ la ja tradicional Nit de Dj, que comenšarÓ a partir de la 1.00 de la matinada. Hi participaran els dj Clemente GarcÝa, Joan Furiˇ, Denis, Ferran ForÚs, Rusoni, Garden i, per tancar, Toni Lˇpez, que oferirÓ una sessiˇ en directe amb bateria i viola incloses.

-->