NotÝcies destacades

Benicarlˇ acull les II Jornades Empresarials de suport a lĺemprenedoria

31/05/2019

La trobada tindrÓ lloc els dies 7 i 8 de juny i inclou conferŔncies sobre xarxes socials, gestiˇ del temps i intelĚligŔncia emprenedora. TambÚ s'ha organitzat una sessiˇ oberta de networking dirigida per l'associaciˇ Red Emprende.

La Regidoria de Promociˇ Econ˛mica, de la mÓ del programa d'activaciˇ econ˛mica Actiben, ha organitzat les II Jornades Empresarials per tal de fomentar l'emprenedoria empresarial de la comarca i oferir a emprenedors, empresaris i treballadors pautes per a aconseguir una major eficiŔncia en el desenvolupament de les seues activitats. La trobada, de carÓcter p˙blic i gratu´t, tindrÓ lloc els dies 7 i 8 de juny a l'Edifici G˛tic i inclou tres conferŔncies impartides per persones professionals en cada matŔria.

La primera anirÓ a cÓrrec de l'experta en xarxes socials Leticia Loriente i se centrarÓ en la gestiˇ de les xarxes com a instrument per a aconseguir l'Ŕxit dels projectes.

La gestiˇ del temps i la productivitat personal centraran la segona conferŔncia, a cÓrrec de JosÚ Luis Gargallo. L'objectiu serÓ prendre consciŔncia de la necessitat d'aplicar nous mŔtodes per a gestionar millor el temps i augmentar la productivitat personal en el treball.

Finalment, ja dissabte 8, el psic˛leg i coach executiu Antonio Beltrßn presentarÓ el llibre El algodˇn de az˙car, un relat sobre la influŔncia de la nostra infÓncia en la construcciˇ de la nostra identitat com a persones.

Per acabar les jornades, s'oferirÓ la possibilitat de participar en una sessiˇ oberta de networking dirigida per l'associaciˇ Red Emprende en la qual les persones participants tindran la possibilitat de presentar els seus projectes i d'establir futures aliances comercials.

-->