Benicarlˇ acull el VIII Certamen de Ciclisme Adaptat

30/05/2019

Aquest diumenge, 2 de juny, Benicarlˇ acollirÓ el VIII Certamen de Ciclisme Adaptat, una prova que serÓ campionat auton˛mic de la modalitat. Al carÓcter esportiu de la cursa s'afegeix una marcada voluntat reivindicativa per conscienciar la ciutadania sobre els drets i les capacitats de les persones amb diversitat funcional.

El VIII Certamen de Ciclisme Adaptat portarÓ a Benicarlˇ als millors esportistes de ciclisme adaptat aquest diumenge, 2 de juny. Una activitat que s'emmarca dins de la programaciˇ amb motiu del mes dedicat a les persones amb diversitat funcional. EstÓ previst que mÚs d'una desena de corredors prenguen la sortida del circuit urbÓ d'1,5 quil˛metres que s'ha preparat, sobre el qual es faran 20 voltes.

La prova comenšarÓ a les 11.30 hores, davant de la Tourist Info. El circuit, que consta d'un total de 30 quil˛metres, recorrerÓ els carrers del Pintor Sorolla, Germans de les Escoles Cristianes, Ferreres Bretˇ, Sant Francesc, Mare de DÚu del Carme, Olivella, Rei En Jaume, Crist de la Mar, Joan XXIII i CÚsar Cataldo. A banda de l'espectacularitat de la prova i del seu carÓcter competitiu, tambÚ destaca el seu aspecte reivindicatiu i de sensibilitzaciˇ sobre els drets i les capacitats de les persones amb diversitat funcional que caracteritza el certamen des del seu origen.

La vuitena ediciˇ del Certamen de Ciclisme Adaptat Ciutat de Benicarlˇ estÓ organitzat per les entitats Cocemfe i Bamesad, amb la colĚlaboraciˇ de la Regidoria d'Esports, la Generalitat Valenciana i la Diputaciˇ de Castellˇ. La cursa estÓ inclosa dins del calendari auton˛mic de proves de ciclisme adaptat de la Federaciˇ de Ciclisme de la Comunitat Valenciana i comptarÓ amb la colĚlaboraciˇ de nombrosos voluntaris.

-->