Festes de Nadal i Reis 2003

Activitats programades per a les festes de Nadal i Reis 2003/04

Divendres 12 de desembre

17.00 h Exposició de Nadal a càrrec del CO Ivadis-El Maestrat. Lloc: Sala d'Exposicions de la Caixa Rural. Aquesta exposició romandrà oberta fins diumenge 21 de desembre, de 17 a 21 h.

Dissabte 13 de desembre

18.00 h Visita del jurat qualificador del IX Concurs d'Aparadors de Nadal, pels comerços de la ciutat. Organitza: Associació de Comerç i Serveis de Benicarló (Pyme), l'Associació de Venedors del Mercat, la Unió de Comerços de Benicarló i l'Ajuntament de Benicarló.

18.00 h IX Aplec de Corals Infantils, amb la participació de la Coral Petiquillo. Lloc: Auditori Municipal. Organitza: CEIP i AMPA Marqués de Benicarló.

19.00 h Concert de la Secció de Fusta de L'Escola de Música "Ciutat de Benicarló". Lloc: Local Social, c/ Cabanes, 16. Organitza. Associació Musical "Ciutat de Benicarló".

21.30 h Representació de l'Estel del Collet "Nadal a Benicarló". Lloc: Annex Cobert al Pavelló Polisportiu.

Diumenge 14 de desembre

19.00 h Representació de l'Estel del Collet "Nadal a Benicarló". Lloc: Annex Cobert al Pavelló Polisportiu.

Divendres 19 de desembre

21.00 h Partit de futbol sala entre regidors de l'Ajuntament i membres de la Comissió de Festes al Pavelló Polisportiu.

Dissabte 20 de desembre

19.00 h Concert de la Secció de Metall i Percussió de L'Escola de Música "Ciutat de Benicarló". Lloc: Local Social, c/ Cabanes, 16. Organitza. Associació Musical "Ciutat de Benicarló".

19.00 h Concert de Nadal a càrrec de la Coral Gent Gran. Lloc: Auditori Municipal. Organitza: Club de la Tercera Edat.

Diumenge 21 de desembre

10.00 h XXIII Cross Ciutat de Benicarló, fase local escolar, puntuable per a la selecció autonòmica per al campionat d'Espanya de Cross. Categories escolars i federades. Lloc: Terrenys adjacents a l'av. de Méndez Núñez. Organitza: Club d'Atletisme Carns Ros.

12.00 h Concert de Nadal a càrrec dels alumnes de llenguatge musical de l'Escola de Música i Banda Juvenil "Ciutat de Benicarló". Lloc: Auditori Municipal. Organitza. Associació Musical "Ciutat de Benicarló".

17.00 h Pregó de Nadal. Lloc: Església de Sant Bartomeu. Organitza: Catequistes de Precomunió, Comunió i Postcomunió. En finalitzar l'acte els patges de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient donaran Cartes Reials a tots els xiquets.

20.00 h Concert de Nadal a càrrec de la Coral Polifònica Benicarlanda. Lloc: Parròquia de Sant Pere Apòstol.

Dimecres 24 de desembre

17.00 h Gran Xocolatada infantil a la Plaça Sant Bartomeu. Col·labora: Coordinadora de Penyes.

18.30 h Arribada del Pare Noel al Port de Benicarló. Cercavila per l'av. del Marqués de Benicarló, pg. Marítim, pl. de la Constitució, c/ de Pius XII, c/ del Crist de la Mar, av. de Joan Carles I, pg. de Ferreres Bretó i pl. de Sant Bartomeu, on el Pare Noel agrairà l'assistència de tots els xiquets. Col·labora: Coordinadora de Penyes.

18.30 h Balls i cantada de nadales a càrrec de l'Escola de Danses Renaixença per als residents del Centre Geriàtric. Sortida des de l'Ajuntament. Organitza: Escola de Danses Renaixença.

Divendres 26 de desembre

17.00 h Inauguració de Benicarlàndia amb la Companyia Spasmo Teatro a la plaça de la Constitució.

19.00 h Inauguració de l'exposició dels dibuixos presentats al XXV Concurs de Targes Nadalenques i lliurament de premis. Aquesta exposició romandrà oberta fins dissabte 3 de gener, de 18 a 20 hores.

Lliurament de premis del IX Concurs d'Aparadors Nadalencs. Lloc: Sala d'Exposicions de la Caixa Rural Benicarló.

Dissabte 27 de desembre

10.00 h Partit autonòmic de bàsquet categoria aleví entre els equips CB Benicarló i la Vall d'Uixó. Lloc: Pavelló Polisportiu. Organitza: Club Bàsquet Benicarló.

11.00 h Partit autonòmic de bàsquet categoria aleví entre el Vila-real i el Castelló. Lloc: Pavelló Polisportiu. Organitza: Club Bàsquet Benicarló.

11.00 h Sessió gratuïta de cine infantil. Lloc: Col·legi La Salle.

12.00 h Final de bàsquet categoria aleví. Lloc: Pavelló Polisportiu. Organitza: Club Bàsquet Benicarló.

19.00 h III Cicle de teatre familiar a l'Auditori Municipal amb la representació Sketching a càrrec de la Companyia Spasmo Teatro.

22.30 h Representació per a públic adult, a càrrec de la Companyia Spasmo Teatro amb A fiestro y liniestro.

Diumenge 28 de desembre

10.00 h Partit autonòmic de bàsquet categoria infantil entre el CB Benicarló i el Pamesa Valencia. Lloc: Pavelló Polisportiu. Organitza: Club Bàsquet Benicarló.

11.00 h Marxa ciclista i gimcana amb bicicleta. Lloc: Plaça de la Constitució. Col·labora: Unió Ciclista Benicarló i Deportes Balaguer.

11.00 h Partit autonòmic de bàsquet categoria infantil entre el Llíria i el Castelló. Lloc: Pavelló Polisportiu. Organitza: Club Bàsquet Benicarló.

12.00 h Final de bàsquet categoria infantil. Lloc: Pavelló Polisportiu. Organitza: Club Bàsquet Benicarló.

19.00 h III Cicle de teatre familiar a l'Auditori amb El Mundo al revés de la Companyia Anarcanda Danza.

Dilluns 29 de desembre

19.00 h Des de l'Ajuntament, sortida per visitar els pessebres de la ciutat, de la Reina, Dulcinea i Dames de la Cort d'Honor de les Festes i Autoritats, acompanyats per la Colla de Dolçainers de Benicarló. Es convida a tothom a participar de la visita amb degustació de vi dolcet i pastissets. Col·laboren: Panaderia Sergio i Bodega-Bar Miravet

Dimecres 31 de desembre

19.30 h XXVI Cross popular Sant Silvestre. Circuit: pl. de Sant Bartomeu, pg. de Ferreres Bretó, pl. de la Constitució, c/ de César Cataldo, av. del Marqués de Benicarló, c/ del Crist de la Mar, c/ d'en Rei En Jaume, c/ Major i pl. de Sant Bartomeu. En finalitzar s'obsequiarà a tots els participants. Organitza: Club d'Atletisme Carns Ros. Col·labora: Carns Ros.

00.00 h A la Plaça Sant Bartomeu, dotze campanades de Cap d'Any i felicitació de l'Any nou amb focs d'artifici.

Divendres 2 de gener

19.00 h Cercavila dels patges de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, acompanyats per la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló i la Colla de Dolçainers de Benicarló. Recorregut: Ajuntament, pg. de Ferreres Bretó, pl. de la Constitució, c/ de Pius XII, c/ del Crist de la Mar, av. de Joan Carles I, pg. de Ferreres Bretó i pl. de Sant Bartomeu. Col·labora: Coordinadora de Penyes.

Dissabte 3 de gener

17.30 h i fins a les 19.30 h, mini concerts pel carrer, a càrrec de la Secció Juvenil de la Coral Polifònica Benicarlanda. Lloc: Zona per a vianants. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda

18.00 h Betlem vivent a la pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Organisme Autònom d'Esports, classe de manteniment de la tercera edat.

19.00 h III Cicle de teatre familiar a l'Auditori amb L'Escenari presenta: 12 meses tiene el año.

19.30 h Cantada de Nadales a càrrec de la Secció Infantil de la Coral Polifònica Benicarlanda al Betlem Vivent. Lloc: Plaça de Sant Bertomeu. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda.

Diumenge 4 de gener

08.30 h II Volta a Peu pels Aljubs. Sortida des de la Plaça de la Constitució. Arribada a les 13.30 h. 22 km aproximadament. Inscripcions al Casal Municipal, el 26 i 29/12/03, de 21 a 22. Import de la inscripció: 3 euros. Col·laboren: Consell Rector "Carxofa de Benicarló", Oli d'Or, Electro-Mediterráneo Naval, S.L., Bodega-Bar Miravet, Fruites i Verdures Sergio, Fruites i Verdures Quique, Carns Ros, Panaderies: Carmen, Montse, T.Avila, Arnau i Sergio i Ashland Chemical Hispania, S.A.

12.30 h Espectacle de clausura de Benicarlandia amb Tradimón de la Companyia L'Home Dibuixat, a la plaça de Sant Bartomeu.

17.30 h Visita del Betlem vivent al Centre Geriàtric. Sortida des de l'Ajuntament. Organitza: Organisme Autònom d'Esports, classe de manteniment de la tercera edat.

19.30 h Cantada de nadales al Betlem vivent. Lloc: Plaça Sant Bartomeu. Organitza: Club de la Tercera Edat.

Dilluns 5 de gener

18.00 h Betlem vivent a la pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Organisme Autònom d'Esports, classe de manteniment de la tercera edat.

19.00 h Arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient a la nostra ciutat. Recepció i benvinguda per part de l'alcalde i autoritats al Port.

19.15 h Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient per l'av. del Marqués de Benicarló, Passeig Marítim, c/ Pius XII, c/ Crist de la Mar, av. de Joan Carles I, passeig de Ferreres Bretó i plaça de Sant Bartomeu, on després de visitar el naixement, pronunciaran el seu tradicional discurs des dels balcons de l'Ajuntament.

Acompanyaran la Cavalcada la Banda de Bombos i Tambors de l'Associació d'antics Alumnes de la Salle, la Colla de Dolçainers de Benicarló, la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló i la Banda de Música "Ciutat de Benicarló".

Col·laboren en la cavalcada: Fuentes Automación, Almacenes Casa Pitarch, MMC Levante, Federoptics Andrés Barreda, Caixa Rural Benicarló, Coordinadora de Penyes, Voluntaris de Protecció Civil i Parc Comarcal de Bombers.

-->