Festes de Nadal i Reis 2002

Nadal i Reis 2002

Programa d'actes

Divendres 13 de desembre.

22.30 h Cicle Nuevos Cómicos en Benicarló, amb l'actuació de Jeremy Williams a l'Auditori Municipal. Organitza: Peña Los Amigos de Benicarló.

Dissabte 14 de desembre.

18.00 h VIII Aplec de Corals Infantils, amb les corals Garbí del C.P. Eduardo M. Ródenas, Petiquillo i Sambori de Benicarló, Vila de Càlig i Mare de Déu de l'Assumpció de Vinaròs. Lloc: Auditori Municipal. Organitza: CEIP i AMPA Marqués de Benicarló.

18.00 h Visita del jurat qualificador del VIII Concurs d'Aparadors de Nadal, pels comerços de la ciutat. Organitza: Associació de Comerç i Serveis de Benicarló (Pyme), l'Associació de Venedors del Mercat, la Unió de Comerços de Benicarló i l'Ajuntament de Benicarló.

19.00 h Concert a càrrec de la Secció de Fusta de L'Escola de Música "Ciutat de Benicarló". Lloc: c/ de cabanes, núm. 16. Organitza: Associació Musical "Ciutat de Benicarló".

21.30 h Representació de l'Estel del Collet "Nadal a Benicarló". Lloc: Annex Cobert del Pavelló Polisportiu.

Diumenge 15 de desembre.

10.00 h XXII Cross Ciutat de Benicarló, categories escolars i federades. Lloc: Terrenys adjacents a l'av. de Méndez Núñez. Organitza: Club d'Atletisme Carns Ros.

19.00 h Representació de l'Estel del Collet "Nadal a Benicarló". Lloc: Annex Cobert del Pavelló Polisportiu.

Dissabte 21 de desembre.

10.00 h II Torneig de Bàsquet Autonòmic Aleví de Nadal, amb la participació dels equips de Vila-real, Burriana, Castelló i Benicarló. Organitza: Club Bàsquet Benicarló. Col·laboren: Transportes Santos Campos i Spain Tir, Taberna Rayfe, Restaurant El Palleter, Pub Babilón i Kler. Lloc: Pavelló Polisportiu.

19.00 h Concert de Nadal a càrrec de la Coral Gent Gran. Lloc: Auditori Municipal. Organitza: Club de la Tercera Edat.

19.00 h Concert a càrrec de la Secció de Metall i Percussió de L'Escola de Música "Ciutat de Benicarló". Lloc: c/ de Cabanes, núm. 16. Organitza: Associació Musical "Ciutat de Benicarló".

Diumenge 22 de desembre.

09.45 h II Torneig de Bàsquet Autonòmic Infantil de Nadal, amb la participació dels equips de Vila-real, Burriana, Pamesa València, Alcora, Castelló i Benicarló. Lloc: Pavelló Polisportiu. Organitza: Club Bàsquet Benicarló. Col·laboren: Transportes Santos Campos i Spain Tir, Taberna Rayfe, Restaurant El Palleter, Pub Babilón i Kler.

17.00 h Pregó de Nadal. Lloc: Església de Sant Bertomeu. Organitza: Catequistes de Precomunió, Comunió i Postcomunió.

20.30 h Concert de Nadal a càrrec de la Coral Polifònica Benicarlanda, Coral Petiquillo i Coral Kylix. Lloc: Parròquia de Sant Pere Apòstol. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda.

20.30 h Concert de Nadal a càrrec del Alumnes de llenguatge Musical de l'Escola de Música i Banda Juvenil "Ciutat de Benicarló". Lloc: Auditori Municipal. Organitza: Associació Musical "Ciutat de Benicarló".

Dimarts 24 de desembre.

17.00 h Gran Xocolatada infantil a la pl. de Sant Bertomeu. Col·labora: Pastisseria Oms.

18.30 h Arribada del Pare Noël al port de Benicarló. Cercavila per av. del Marqués de Benicarló, pg. Marítim, pl. de la Constitució, c/ de Pius XII, c/ del Crist de la Mar, av. de Joan Carles I, pg. de Ferreres Bretó i pl. de Sant Bertomeu, on el Pare Noël agrairà l'assistència de tots els xiquets. Dijous 26 de desembre.

11.00 h CIBER BUS. Tallers i jocs a l'annex del Pavelló Polisportiu, fins les 14 h i de 16 a 18 h.

19.30 h Inauguració de Benicarlandia amb la representació TOLO I MAR, a l'Auditori Municipal.

En finalitzar la representació, lliurament de premis del XXIV Concurs de Targes Nadalenques i VIII Concurs d'Aparadors Nadalencs.

Divendres 27 de desembre.

11.00 h CIBER BUS. Tallers i jocs a l'annex del Pavelló Polisportiu, fins les 14 h i de 16 a 18 h.

19.30 h Representació de LES TRES PORQUETES, a l'Auditori Municipal.

21.00 h Partit de futbol sala entre regidors de l'Ajuntament i membres de la Comissió de Festes. Lloc: Pavelló Polisportiu.

Dissabte 28 de desembre.

11.00 h CIBER BUS. Tallers i jocs a l'annex del Pavelló Polisportiu, fins les 14 h i de 16 a 18 h.

11.00 h Sessió gratuïta de cine infantil, amb la projecció d'una pel·lícula de Walt Disney. Lloc: Cine Regio.

19.30 h Representació de PARAULES A LES BUTXAQUES, a l'Auditori Municipal.

20.00 h Des de l'Ajuntament, sortida per visitar els pessebres de la ciutat, de la Reina de Festes, Cort d'Honor i Autoritats, acompanyats per la Colla de Dolçainers de Benicarló . Es convida a tothom a participar de la visita amb degustació de vi dolcet i pastissets.

Diumenge 29 de desembre.

09.00 h I Volta a Peu pels Aljubs. Sortida des de la Plaça de la Constitució. Arribada a les 13.30 h. 21 km aproximadament. Inscripcions al Casal Municipal, divendres 27 de desembre, de 20 a 21 h. i una hora abans d'iniciar-se la caminada. Import de la inscripció: 2 euros. Col·laboren: Consell Rector "Carxofa de Benicarló", Carns Ros, Frutería Quique, Evasión Sport, Cazasport Fonsa, Moliner Bernad, Triat Sport, Bazar Arín, Fútbol Total, Panaderia Montse, Pirotecnia Tomás, S.L., Coordinadora de Penyes i Ashland Chemical Hispania, S.A.

11.00 h CIBER BUS. Tallers i jocs a l'annex del Pavelló Polisportiu, fins les 14 h i de 16 a 18 h.

19.30 h Representació de CARAVAN, a l'Auditori Municipal.

Dilluns 30 de desembre.

11.00 h CIBER BUS. Tallers i jocs a l'annex del Pavelló Polisportiu, fins les 14 h i de 16 a 18 h.

19.30 h Clausura de Benicarlàndia amb la representació VIOLETA I PANTAGRUEL, a l'Auditori Municipal.

Dimarts 31 de desembre.

19.30 h XXV Cross popular Sant Silvestre. Circuit: pl. de Sant Bertomeu, pg. de Ferreres Bretó, pl. de la Constitució, c/ de César Cataldo, av. del Marqués de Benicarló, c/ del Crist de la Mar, c/ d'en Rei En Jaume, c/ Major i pl. de Sant Bertomeu. En finalitzar s'obsequiarà a tots els participants. Organitza: Club d'Atletisme Carns Ros. Col·labora: Carns Ros.

00.00 h A la Plaça Sant Bartomeu, dotze campanades de Cap d'Any i felicitació de l'Any nou amb focs d'artifici.

Divendres 3 de gener.

18.00 h Betlem vivent a la pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Organisme Autònom d'Esports, classe de manteniment de la tercera edat.

Dissabte 4 de gener.

17.30 h Visita del Betlem vivent al Centre Geriàtric. Sortida des de l'Ajuntament. Organitza: Organisme Autònom d'Esports, classe de manteniment de la tercera edat.

18.30 h Cantada de Nadales a càrrec de la Coral Petiquillo, per als residents del Centre Geriàtric. Col·labora: Coral Polifònica Benicarlanda.

19.00 h Cercavila dels Patges de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, acompanyats per la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló i la Colla de Dolçainers de Benicarló. Recorregut: Ajuntament, pg. de Ferreres Bretó, pl. de la Constitució, c/ de Pius XII, c/ del Crist de la Mar, av. de Joan Carles I, pg. de Ferreres Bretó i pl. de Sant Bertomeu.

19.30 h Cantada de Nadales a càrrec de la Coral Kylix al Betlem Vivent. Lloc: Plaça de Sant Bertomeu. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda.

Diumenge 5 de gener.

18.00 h Betlem vivent a la Plaça Sant Bartomeu. Organitza: Organisme Autònom d'Esports, classe de manteniment de la tercera edat.

19.00 h Arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient a la nostra Ciutat. Recepció i benvinguda per part del Sr. Alcalde i Autoritats a l'estació de RENFE.

19.15 h Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient per l'av. de Felipe Klein, pg. d'en José Febrer i Soriano, c/ Mare de Déu del Carme, c/ de Sant Francesc, pg. de Ferreres Bretó, pl. de la Constitució, c/ de Pius XII, c/ del Crist de la Mar, av. de Joan Carles I i pl. de Sant Bertomeu, on després de visitar el naixement, pronunciaran el seu tradicional discurs. Cants a càrrec de la Coral Petiquillo. Acompanyaran la Cavalcada la Banda de Bombos i Tambors de l'Associació d'antics Alumnes de la Salle, la Colla de Dolçainers de Benicarló, la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló i la Banda de Música "Ciutat de Benicarló".

Col·laboren en la cavalcada: Coral Polifònica Benicarlanda, Fuentes Automoción, Almacenes Casa Pitarch, MMC Levante, Fábrega Camp, SL, Álvarez Beltran, SA, Serauto Benicarló, Benjamín Martí, Óptica Andrés Barreda, Construcciones Victor Carceler, Electro-Gas Domingo Lores, Caixa Rural Sant Isidre, Banc Sabadell, Caixa d'Estalvis del Penedés, Ashland Chemical Hispania, S.A, Coordinadora de Penyes, Voluntaris de Protecció Civil i Parc Comarcal de Bombers.

-->