Festes de Nadal i Reis 2001

Nadal i Reis 2001

Programa d'actes

Dilluns 10 de desembre.

17.00 h Exposició de Nadal a càrrec del Centre Ocupacional "El Maestrat" de Benicarló. Lloc. Sala d'Exposicions de la Caixa Rural. Romandrà oberta fins dijous 20 de desembre, de 17 a 21 h.

Dissabte 15 de desembre.

18.00 h VII Aplec de Nadales de Cors Infantils. Lloc: Auditori Municipal. Organitza: CEIP i AMPA "Marqués de Benicarló".

18.00 h Visita del jurat qualificador del VII Concurs d'Aparadors de Nadal" pels comerços de la Ciutat. Organitza: Associació de Comerç i Serveis de Benicarló (PIME), l'Associació de Venedors del Mercat i l'Ajuntament de Benicarló.

22:00 h Representació de l'Estel del Collet "Nadal a Benicarló". Lloc: Annex cobert del Pavelló Poliesportiu.

Diumenge 16 de desembre.

19:00 h Representació de l'Estel del Collet "Nadal a Benicarló". Lloc: Annex cobert del Pavelló Poliesportiu.

Divendres 21 de desembre.

21.00 h Partit de futbol sala entre regidors de l'Ajuntament i membres de la Comissió de Festes. Lloc: Pavelló Poliesportiu.

Dissabte 22 de desembre.

18.30 h Concert de Nadal a càrrec dels alumnes de llenguatge musical de l'Escola de Música, Banda Juvenil i Banda "Ciutat de Benicarló". Lloc: Auditori Municipal. Organitza: Associació Musical "Ciutat de Benicarló".

20.00 h Concert de Nadal a càrrec de la Coral Gent Gran. Lloc: Auditori Municipal. Organitza: Club de la Tercera Edat.

Diumenge 23 de desembre.

16:00 h I Trofeu Autonòmic Infantil entre el Club Bàsquet Alcora, Club Basquet Lliria, Club Basquet Castelló i Club Basquet Benicarló. Lloc: Pavelló Poliesportiu. Organitza: Club Basquet Benicarló. Col·labora: Comissió de Festes.

17.00 h Pregó del Nadal a càrrec dels xiquets de pre-comunió, comunió i post-comunió. Lloc: Església de Sant Bartomeu.

20.00 h Concert de Nadal a càrrec de la Coral Petiquillo, Coral Kylix i Coral Polifònica Benicarlanda. Lloc: Parròquia de Sant Pere Apòstol. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda.

Dilluns 24 de desembre.

11.00 h Sessió gratuïta de cinema infantil. Lloc: Saló d'Actes del Col·legi La Salle. Organitza: Penya Els Tararots. Col·labora: Col·legi La Salle.

17.00 h Gran Xocolatada infantil. Lloc: Plaça Mercat. Organitza: Penya Els Tararots.

18.00 h Balls i cantada de Nadales a càrrec de l'Escola de Danses Renaixença, per als residents del Centre Geriàtric. Sortida des de l'Ajuntament. Organitza: Escola de Danses Renaixença.

18:30 h Arribada del Pare Noel port de Benicarló. Cercavila per Av. Marqués de Benicarló, Crist de la Mar, Joan Carles I, Plaça Constitució, Pius XII i Plaça Mercat, on el Pare Noë·l agrairà l'assistència de tots els xiquets. Organitza: Penya Els Tararots. Col·labora: Comissió de Festes.

Dimecres 26 de desembre.

17.00 h Inauguració de l'exposició "Viajes por el Mundo. Los primeros viajeros", en el Col·legi Ntra. Sra. de la Consolación. Romandrà oberta fins el 30 de desembre. Organitza: Col·legi Ntra. Sra. de la Consolación.

19.30 h Espectacle d'inauguració de Benicarlàndia'01, amb l'espectacle teatral "Música de Circo y Malabares" de "Teatre Scura" i la Banda d'Música "Ciudad de Benicarló". Inauguració de l'exposició del XXIII Concurs de Targes Nadalenques i lliurament de premis. Lliurament de premis del VII Concurs d'Aparadors de Nadal. Lloc: Annex cobert del Pavelló Poliesportiu. Romandrà oberta fins al dimarts 30 de desembre, de 11 a 14 i de 16 a 18 h. Organitza: Organisme Autònom d'Cultura.

20.00 h Sortida, des de l'Ajuntament per visitar els pessebres de la Ciutat, de la Reina de Festes, Cort d'Honor i Autoritats, acompanyats per la Colla de Dolçainers de Benicarló . Es convida a tothom a participar de la visita amb degustació de vi dolcet i pastissets.

Dijous 27 de desembre.

19.00 h Benicarlàndia'01: "Un teatre de butxaca" de Tian Gombau. Lloc: Auditori Municipal. Organitza: Organisme Autònom d'Cultura.

Divendres 28 de desembre.

19.00 h Benicarlàndia'01: "Cómicos de la Legua" del grup teatral "Los Titiriteros". Lloc: Auditori Municipal. Organitza: Organísme Autònom d'Cultura.

Dissabte 29 de desembre.

16:00 h Taller de Bonsai. Lloc: Recinte de Benicarlàndia. Organitza: Associació Bonsai Benicarló. Col·labora: Organisme Autònom de Cultura.

19.00 h Benicarlàndia'01: "Cor de mel" de Jácara Teatre. Lloc: Auditori Municipal. Organitza: Organísme Autònom d'Cultura.

Diumenge 30 de desembre.

19.00 h Cloenda de Benicarlàndia 2001 amb "Paella" de Román y Cia. Lloc: Auditori Municipal. Organitza: Organísme Autònom d'Cultura.

Dilluns 31 de desembre.

19.30 h XXIV Cross popular Sant Silvestre. Circuit: Plaça S. Bartomeu, Ferreres Bretó, Constitució, César Cataldo, Marqués de Benicarló, Crist de la Mar, Rei En Jaume, Major i Plaça Sant Bartomeu. Organitza: Club d'Atletisme "Baix Maestrat". S'obsequiarà a tots els participants, en medalles. Col·labora: Comissió de Festes.

00.00 h A la Plaça Sant Bartomeu, dotze campanades de Cap d'Any i felicitació de l'Any nou amb focs d'artifici.

00.01 h Festa de Cap d'Any, "Festorra VI". Lloc: Annex del Pavelló Poliesportiu. Organitza: Coordinadora de Penyes. Col·labora: Comissió de Festes. Entra lliure.

Dijous 3 de gener.

18.00 h Betlem vivent a la Plaça Sant Bartomeu. Organitza: Organisme Autònom d'Esports, classe de manteniment de la tercera edat. Col·labora: Comissió de Festes.

Divendres 4 de gener.

17.30 h Visita del Betlem vivent al Centre Geriàtric. Sortida des de l'Ajuntament. Organitza: Organisme Autònom d'Esports, classe de manteniment de la tercera edat. Col·labora Comissió de Festes.

19.00 h Desfilada dels Patges de Ses Majestats els Reis Mags. Acompanyaran el cercavila la Colla de Gegants i Cabuts i la Colla de Dolçainers de Benicarló. Recorregut: Ajuntament, Ferreres Bretó, Plaça Constitució, Pius XII, Crist de la Mar, Joan Carles I, Plaça Constitució, Pius XII i Plaça Mercat. Organitza: Penya Els Tararots. Col·labora Comissió de Festes.

Dissabte 5 de gener.

18.00 h Betlem vivent a la Plaça Sant Bartomeu. Organitza: Organisme Autònom d'Esports, classe de manteniment de la tercera edat. Col·labora: Comissió de Festes.

19.00 h Arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient a la nostra ciutat. Recepció i benvinguda per part del Sr. Alcalde i d'Autoritats al Port de Benicarló

19.15 h Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient. Recorregut: Av. Marqués de Benicarló, Passeig Marítim, Plaça Constitució, Pius XII, Stm. Crist de la Mar, Joan Carles I, Ferreres Bretó i acabament a la Plaça de Sant Bertomeu, on després de visitar el naixement, pronunciaran el seu tradicional discurs. Acompanyaran la Cavalcada la Banda de Bombos i Tabals de l'Associació d'Antics Alumnes de La Salle, la Colla de Dolçainers de Benicarló, la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló i la Banda de Música "Ciutat de Benicarló". Col·labora: Caixa Rural Sant Isidre, Banc Sabadell, "La Caixa", Banc Bilbao Vizcaya Argentaria, Banc Central Hispano, Caixa Penedés; Policia Local, Guàrdia Civil, MMC Levante, Talleres Fuentes, Serauto, Fábrega Camp, Álvarez-Beltrán, Protecció Civil i Bombers del Parc Baix Maestrat.

-->