Antena Cambra de Comerç

Des d'octubre de 2004 està en funcionament a la ciutat de Benicarló l'oficina ("antena") de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló, fruit del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Benicarló, la Cambra de Comerç de Castelló i el Consell Superior de Cambres per a posar en funcionament una delegació de la Cambra al nord de Castelló.

Aquesta oficina, emmarcada al projecte "Antenes" del Consell Superior de Cambres, es suma a les ja existents a Onda i Vall d'Uixó, per tal de completar aquest projecte que té com objectiu apropar els serveis que ofereixen les Cambres a les empreses més allunyades de la capital provincial.

Entre d'altres, l'antena local de Benicarló ofereix els següents serveis:

-Assessorament en creació d'empreses

-Tramitació de documents

-Informació sobre ajudes i subvencions

-Legalització de documentació d'exportació

-Firma electrònica

-Borsa de treball

-Directori d'empreses Castelló XXI

-Llistats d'empreses de tots els sectors

-Creació de pàgines web i aparadors virtuals dins de http://www.camaracs.es

-Qualitat i medi ambient

-Observatori Econòmic Local

-Cursos de formació

Actualment seu local de la Cambra de Castelló a Benicarló, a les oficines municipals del c. Cesar Cataldo, 2, ha suposat la remodelació de les instal·lacions, la dotació de nou personal administratiu i la reorganització de la prestació de serveis als empresaris que es duu a terme des de l'Ajuntament de Benicarló, ja que els serveis de la Cambra es sumen i complementen ja oferts des de 1997 per l'Agència per al Foment d'Iniciatives Comercials (AFIC).

Per a més informació podeu contactar amb sgutierrez@camaracs.es o cridant al 964 47 05 97 (Ajuntament) o al 964 47 51 44 (telèfon directe de la Cambra).

El fax directe de l'oficina de la Cambra de Comerç és el 964 47 28 66

-->