Festes de Nadal i Reis 2005

Activitats programades per a les festes de Nadal i Reis 2005/06

Dissabte 10

18:00 h XI Aplec de Cors Infantils. Auditori. Organitza: CEIP Marqués de Benicarló.

19:30 h Concert de la secció de fusta de l'Escola de Música de l'Associació Musical “Ciutat de Benicarló”. C. de Cabanes, 16. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

Diumenge 11

19:30 h Concert de la secció de metalls i percussió de l'Escola de Música de l'Associació Musical “Ciutat de Benicarló”. C. de Cabanes, 16. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

Dilluns 12

17:00 h Fins al diumenge 18, Exposició de Nadal del Centre Ocupacional Ivadis -El Maestrat-. (fins a les 20:30 hores). Sala de la Caixa Rural. Organitza: CO Ivadis -El Maestrat- de Benicarló.

Divendres 16

22:00 h Partit de futbol sala entre els membres de la Comissió de Festes i els membres de la Junta Local Fallera. Pavelló Poliesportiu. Organitza: Comissió de Festes.

Dissabte 17

09:30 h Proves eliminatòries del VII Certamen d’Intèrprets Ciutat de Benicarló (piano). Local Associació Musical Ciutat de Benicarló (c. de Cabanes, 16). Organitza: Regidoria de Cultura i AM Ciutat de Benicarló.

Dissabte 17 i diumenge 18

IV Míting Internacional Benicarló. Natació Adaptada Piscina Curta. Piscina Municipal. Organitza: FESA (Federació d'Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana) i Regidoria d'Esports.

Dissabte 17

22:00 h Teatre. VIII edició de la representació del conte benicarlando L'Estel del Collet de Jaume Rolíndez. Auditori. Organitza: Assoc. Cultural l’Estel del Collet.

Diumenge 18

10:00 h XXV Cross Ciutat de Benicarló. Categories escolars i federats. Inscripcions, mitja hora abans de la sortida. Terrenys adjacents a l'av. de Méndez Núñez. Organitza: Club d'Atletisme Baix Maestrat.

19:00 h Teatre. VIII edició de la representació del conte benicarlando l'Estel del Collet de Jaume Rolíndez. Auditori. Organitza: Assoc. Cultural l’Estel del Collet.

Dimecres 21

21:00 h Futbol sala (Divisió d’Honor). Benicarló-Grupo Poblet fs i el PSG Móstoles. Pavelló Poliesportiu.

Divendres 23

20:00 h Concert de Nadal de la Coral Polifònica Benicarlanda i les seccions Petiquillo i Kilix. Capella del Crist de la Mar. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda.

20:30 h Concert de Nadal amb els alumnes de llenguatge musical de l'Escola de Música i Banda Juvenil Ciutat de Benicarló. Auditori. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

Dissabte 24

17:00 h Gran xocolatada infantil. Pl. de Sant Bertomeu. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Restaurant Els 3 fogons i la Coordinadora de Penyes.

18:15 h Arribada del Pare Noel i cercavila pels carrers de St. Francesc, Ramon i Cajal, Maestrat, J. Benavente, P. Marítim, Pius XII, Crist de la Mar, Mercat Vell, Joan Carles I, Placeta dels Bous, Ferreres Bretó i Pl. Sant Bertomeu. Organitza: Comissió de Festes. Col·laboren: Maestrat Motor Club, Practicmoble, Antonio Senar, Coordinadora de Peñas i Federoptics A. Barreda.

Cantada de nadales a càrrec de la Coral Polifònica Benicarlanda.

Del 26 al 5 de gener, Benicarlàndia 2005/06. EL MÓN DEL CIRC amb tallers de globoflexia, malabars, xanques, acrobàcies, màgia, música ... i a més, circuit d’educació vial, ludoteca, inflables, taller de reciclatge, torneig de futbol sala ... (d'11:00 fins a 13:30 h i de 16:00 a 18:30 h a l'Annex del Pavelló Poliesportiu)

Dilluns 26

17:00 h Inauguració de Benicarlàndia i de l'exposició de Targes de Nadal.

17:30 h Concert (música de circ) de la Banda de Música Juvenil Ciutat de Benicarló. A continuació, lliurament de premis del XXVII Concurs de Targes Nadalenques. Annex Pavelló Poliesportiu. Organitza: Regidoria de Cultura i Comissió de Festes.

19:00 h V setmana de Teatre Familiar. La companyia Xirriquiteula presentarà l’obra en valencià Papirus. Auditori. Organitza: Regidoria de Cultura.

Dimarts 27

11:00 i 16:00 h Benicarlàndia.

19:00 h V setmana de Teatre Familiar. Concert didàctic de percussió a càrrec del grup Kontakte. Auditori. Organitza: Regidoria de Cultura.

Dimecres 28

11:00 i 16:00 h Benicarlàndia. A les 17:00 h, degustació de creps amb la col·laboració de l’Associació de la Dona.

19:00 h V setmana de Teatre Familiar. El grup teatral Jácara representarà l’obra El rayo Verne. Auditori. Organitza: Regidoria de Cultura.

Dijous 29

11:00 i 16:00 h Benicarlàndia. A les 17:00 h, visita dels patges de SS.MM. els Reis Mags d'Orient, acompanyants per la Colla de Gegants i Cabuts i la Colla de Dolçainers. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Coordinadora de Penyes.

19:00 h V setmana de Teatre Familiar. Concert didàctic El somni de Fosca a càrrec del grup Tarkus Ensamble. Auditori. Organitza: Regidoria de Cultura.

Divendres 30

11:00 i 16:00 h Benicarlàndia. A les 12:00 i a les 17:00 h, taller de circ amb el grup de la Troupe Malaboo.

19:00 h Visita de la reina, dulcinea, i dames de la Cort d'Honor de les Festes i autoritats als pessebres de la ciutat, acompanyats per la Colla de Dolçainers de Benicarló. Degustació de vi dolcet i pastissets. Sortida des de l'Ajuntament. Organitza: Comissió de Festes.

Dissabte 31

19:30 h XXVIII Sant Silvestre - Benicarló 2005. Sortida des de la pl. de Sant Bertomeu. Inscripcions, mitja hora abans de la sortida. Organitza: Club d'Atletisme Baix Maestrat.

00:00 h Felicitació de l'Any Nou amb les dotze campanades. Pl. de Sant Bertomeu. Organitza Comissió de Festes.

Gener 2006

Dilluns 2

11:00 i 16:00 h Benicarlàndia. A les 17:00 h, demostració i taller de xanques amb la Colla de Xancuts del Ródenas.

11:30 h Sessió de cine amb la projecció de la comèdia infantil Raluy, una noche en el circo, d’Oscar Vega. Auditori. Organitza: Regidoria de Cultura.

Dimarts 3 i dimecres 4

18:00 h Pessebre vivent a càrrec de la classe de manteniment de la 3ª Edat, (fins a les 20:00 hores). Pl. de Sant Bertomeu. Organitza: Comissió de Festes i Club de la 3ª Edat.

Dimarts 3

11:00 i 16:00 h Benicarlàndia.

19:00 h V setmana de Teatre Familiar. Representació de l’obra de teatre Embolic a la granja a càrrec del grup La Baldufa. Auditori. Organitza: Regidoria de Cultura.

Dimecres 4

11:00 i 16:00 h Benicarlàndia.

17:30 h Visita del pessebre vivent al Centre Gaeriàtric, càrrec de la classe de manteniment de la 3ª Edat. Organitza: Comissió de Festes i Club de la 3ª Edat.

19:00 h V setmana de Teatre Familiar. La companyia PTV Clowns presentarà l’obra en castellà Animalico. Auditori. Organitza: Regidoria de Cultura.

19:00 h Cantada de Nadales de la Coral de la Gent Gran. Pl. de Sant Bertomeu. Organitza: Comissió de Festes i Club de la 3ª Edat.

Dijous 5

11:00 Benicarlàndia. A les 11:30 h, Concert a càrrec de les Corals Kilix i Petiquillo. (Es donaran llepolies als assistents).

12:30 h Cercavila de circ pels carrers com a Cloenda de Benicarlàndia.

16:30 h Pessebre vivent a càrrec de la classe de manteniment de la 3ª Edat, (fins a les 19:30 hores). Pl. de Sant Bertomeu. Organitza: Comissió de Festes i Club de la 3ª Edat.

17:00 h Espectacle infantil. Pl. de la Constitució. Organitza: Comissió de Festes.

17:30 h Arribada de SS.MM. els Reis d'Orient a la nostra ciutat. Recepció i benvinguda per part de l'alcalde i la resta d’autoritats. Pl. de la Constitució.

17:45 h Cavalcada de SS.MM els Reis d'Orient pels carrers de Pintor Sorolla, J. Benavente, Pius XII, Crist de la Mar, Joan Carles I, Ferreres Bretó, Pl. Constitució (2 voltes) fins al pessebre de la pl. de Sant Bertomeu, acompanyats per la Banda de Bombos i Tambors de l'Associació d'Exalumnes de la Salle, la Colla de Dolçainers, la Colla de Gegants i Cabuts i la Banda de Música Ciutat de Benicarló. Tradicional discurs des del balcó de l'Ajuntament. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Fuentes Automoción, Almacenes Casa Pitarch, Caixa Tarragona, Caixa Rural Benicarló, Cooperativa A. Sant Isidre, Practicmoble, Caixa Penedés, La Caixa, Caixa Catalunya, Bancaixa, Electro-gas D. Lores, Coordinadora de Penyes, MMC Levante, Parc Comarcal de Bombers de Benicarló, Col·legi La Salle, Creu Roja i Voluntaris de Protecció Civil.

Dissabte 7

18:30 h Futbol sala (Divisió d’Honor). Benicarló-Grupo Poblet fs i el Playas de Castellón. Pavelló Poliesportiu.

Diumenge 8

08:00 h IV Volta a peu pels aljubs (20 Km.). Pl. del Convent de Sant Francesc. Inscripcions al Casal Municipal els dies 2 i 4 a les 20 hores. Organitza: Comissió de Festes. Col·laboren: Ashland Chemical Hispania SA, Panaderies: Avila, Montse, Arnau, Forn de Paco, Sergio i Paletes, Consell Regulador de la Carxofa de Benicarló, Caixa Rural, Cooperativa Agrícola St. Isidre, Cazasport Fonsa, Evasión Sports, Oremar, Bodega Miravet, Coordinadora de Peñas, Penya l'Aljub, Electro Mediterraneo Naval SL, Fruites i Verdures Sergio i Carns Ros.

18:00 h Proves finals del VII Certamen d'Intèrprets Ciutat de Benicarló (piano). Auditori. Organitza: Regidoria de Cultura i AM Ciutat de Benicarló.

Advertiments

Es demana a tot el públic en general que vaja a l'acte programat a la plaça de Sant Bartomeu el dia 31 de desembre, que diposite als contenidors instal·lats amb aquesta finalitat, totes les ampolles o envasos de vidre per evitar mals majors.

També es demana que no es permeta el despull de les bombetes instal·lades en diversos arbres de la localitat, ja que en definitiva això va en perjudici de tots els contribuents.

L'Ajuntament de Benicarló es reserva el dret d'aterar l'ordre dels actes, suprimir o canviar-ne alguns, si les circumstàncies o el temps ho aconsellen.

Es declina tota responsabilitat dels danys o accidents que pogués sofrir tota aquella persona que, imprudentment, no estigués ben situada.

Per últim, es demana la col·laboració per a poder passar uns dies de PAU i ALEGRIA amb un comportament modèlic.

-->