Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
REVISIÓ PGOU

1.- Antecedents

L’Ajuntament de Benicarló va contractar a l'any 2004 amb l'empresa TERRITORIO Y CIUDAD, S.L. la consultoria i assitència per a la realització dels treballs de revisió del Pla General d'Ordenació Urbana de la nostra ciutat.

Al juliol de 2006 es van constituïr unes taules de participació ciutadana, moderades per experts (Diego López Oliveras, Emili Obiol Menero i Juan Bautista Ferreres Bonfill), amb prestigi i autoritat en la temàtica a debatre, que, des del document de referència redactat per l'empresa Territorio y Ciudad, S.L., l'han enriquit amb la seua aportació per a complementar o ratificar el document previ de treball.

Aquestes taules temàtiques estaven compostes entre 20 i 25 persones dels diferents àmbits afectats: organitzacions professionals, associacions de propietaris, associacions sindicals i patronals, associacions de veïns, associacions ecologistes (medi ambient), associacions de consumidors i ciutadans de Benicarló en general.

De manera paral·lela a les reunions que s'han celebrat de les taules temàtiques, mitjançant un correu electrònic, correu.pgou@ajuntamentdebenicarlo.org, es va crear des del nostre web municipal un espai comú de treball perquè el debat puguès desenvolupar-se de manera simultània durant aquest temps amb totes aquelles persones ho desitjaven i sense que fora necessària la seua presència física.

Així mateix, s'han rebut diverses suggerències a través del Registre General de l'Ajuntament de Benicarló, que s'han traslladat a l'equip redactor per al seu estudi i incorporació en el document definitiu.

Creat per mjose el 07/03/2008
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 26/06/2017 14:47 © 2000-2017 Ajuntament de Benicarló