Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
PROJECTES URBANÍSTICS

Ciutat Senior

L'ajuntament de Benicarló va acordar, al ple celebrat el passat 29 de setembre, l'exposició d'informació pública del Pla d'Actuació Integrada de desenvolupament de la zona Sant Gregori. A aquesta nova zona d'expansió es construirà una ciutat Senior, tot un complexe sanitari, educatiu i esportiu, destinada per a la tercera edat.

La ciutat Senior comptarà amb una residència geriàtrica, amb la construcció de més de 200 apartaments on podran viure les persones majors de manera individual o compartida; una zona hotelera per a visitants dels residents; una residència sanitària-hospitalària destinada al tractament específic, rehabilitació dels residents de la ciutat Senior; i està en previsió d'homologació com centre per impartir el cicle de formació professional de gerontologia.

La ciudad Senior tindrà una superfície de 90.000 m2 i tindrà una capacitat per a 500 persones, a las quals s'hi sumaran els familiars, treballadors i estudiants. Els promotors han previst una inversió superior als 2.000 milions de pessetes. La ciutat Senior es convertirà en una zona residencial geriàtrica d'alt nivell, que estarà connectada mitjançant amples vials amb el nucli urbà.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/06/2018 13:11 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló