LA CIUTAT

Transports

Des d'aquest apartat de la web es vol oferir la possibilitat de consultar la informació sobre els mitjans de transport que uneixen Benicarló amb la resta de la comarca del Baix Maestrat, la Comunitat Valenciana, i tot el món a través de diversos enllaços a altres webs, com per exemple:

Transport Terrestre

Transport Aeri

Els aeroports més propers a Benicarló són els de Reus, València (Manises) i Barcelona (El Prat).

Podeu consultar informació sobre els vols que surten des d'aquests o altres aeroports a la web d'AENA-Aeroports Espanyols i Navegació Aèria, i a les webs de les diverses companyies aèries que es recullen a l'apartat Transport Aeri dels enllaços d'interés.

Transport Marítim

Els ports amb línies marítimes regulars més propers a Benicarló són el port de València, el d'Alacant, el de Tarragona, i el de Barcelona.

A l'apartat Transport Marítim dels enllaços d'interés podreu veure com diverses empreses ofereixen informació sobre els seus viatges.

Recordeu

Us recordem que dins l'apartat Transports inclós a Turisme i viatges dels enllaços d'interés podeu trobar més informació útil a l'hora de viatjar: lloguer de cotxes, estat del trànsit, preus dels combustibles, agències de viatges, mapes, ...

Bon viatge!

© 2000-2019 Ajuntament de Benicarló