Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
LA CIUTAT

Transports

Des d'aquest apartat de la web es vol oferir la possibilitat de consultar la informació sobre els mitjans de transport que uneixen Benicarló amb la resta de la comarca del Baix Maestrat, la Comunitat Valenciana, i tot el món a través de diversos enllaços a altres webs, com per exemple:

Transport Terrestre

  • Ferrocarrils de Renfe
    • Informació, reserva, venda, canvi i anul·lació de bitllets: 902 240 505
  • Autobusos de l'empresa Auto-Res (Grupo Avanza) (línia Vinaròs-Madrid, amb parada a Benicarló)
  • Diferents línies d'autobusos recollides per Infocastellon.com i Autobusescastellon.com connecten Benicarló amb Vinaròs i Peníscola, i amb la resta de la província de Castelló.
  • Autobusos de l'empresa HIFE uneixen Benicarló amb Castelló, València, Catalunya i Aragó. Telèfon d'informació: 902 119 814
  • Autos Mediterráneo, SA: servei d'autobús que comunica els pobles de la província. Tel. 964 22 00 54
  • Autopistes Aumar: concessionaris de l'Autopista A-7 al tram Tarragona-Alacant. Distàncies, itineraris i tarifes.
  • A més, disposeu d'un servei de Taxi a la ciutat; podeu contactar-hi al telèfon 964 460 506

Transport Aeri

Els aeroports més propers a Benicarló són els de Reus, València (Manises) i Barcelona (El Prat).

Podeu consultar informació sobre els vols que surten des d'aquests o altres aeroports a la web d'AENA-Aeroports Espanyols i Navegació Aèria, i a les webs de les diverses companyies aèries que es recullen a l'apartat Transport Aeri dels enllaços d'interés.

Transport Marítim

Els ports amb línies marítimes regulars més propers a Benicarló són el port de València, el d'Alacant, el de Tarragona, i el de Barcelona.

A l'apartat Transport Marítim dels enllaços d'interés podreu veure com diverses empreses ofereixen informació sobre els seus viatges.

Recordeu

Us recordem que dins l'apartat Transports inclós a Turisme i viatges dels enllaços d'interés podeu trobar més informació útil a l'hora de viatjar: lloguer de cotxes, estat del trànsit, preus dels combustibles, agències de viatges, mapes, ...

Bon viatge!

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 26/05/2019 07:35 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló