Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
L'AJUNTAMENT

Registre d'usuaris

Serveis personalitzats al web de l'Ajuntament de Benicarló

El web de l'Ajuntament de Benicarló ofereix la possibilitat d'accedir a informació personal dels usuaris, com és el cas dels "aparadors virtuals" dels comerços. Progressivament s'aniran implementant nous serveis al web, com per exemple la consulta de les dades de padró dels usuaris registrats, o l'estat de diversos rebuts de tributs.

Les associacions cíviques de la ciutat tenen també la possibilitat de comptar amb un espai al web, que podran gestionar directament per Internet.

Registrar-se és GRATUÏT

Qualsevol persona amb accés a Internet pot visitar l'adreça http://www.ajuntamentdebenicarlo.org i consultar la informació general que s'ofereix.

En canvi, per accedir gestionar la informació personal de comerços, empreses, associacions i particulars és necessari donar-se d'alta com usuari registrat.

Registrar-se com usuari és totalment gratuït: només cal passar per l'Ajuntament (AFIC, tercer pis), on, omplint una simple fitxa amb les vostres dades, us facilitarem el "contracte" amb les claus d'accés al sistema com usuari registrat.

ANIMEU-VOS!

Registrar-se com usuari del web municipal ens permetrà comunicar-vos directament les novetats que es vagen produint en els continguts del web, perquè sigueu els primers en assabentar-vos.

Per a qualsevol consulta, quedem a la vostra disposició a l'Ajuntament de Benicarló o, per correu electrònic, a mailto:correu.afic@ajuntamentdebenicarlo.org

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/05/2019 14:25 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló