La Diputació de Castelló col·laborarŕ en els Premis Literaris Ciutat de Benicarló

26/02/2021

L'alcaldessa i el regidor de Cultura es reuneixen amb la diputada de Cultura, Ruth Sanz, per a concretar els termes de la col·laboració. El suport de la institució provincial serŕ econňmic i també de difusió.

La sisena edició dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló comptarŕ amb la col·laboració de la Diputació de Castelló. Així s'ha constatat en la reunió que han mantingut l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el regidor de Cultura, Pedro Manchón, amb la diputada de Cultura, Ruth Sanz, en la qual han participat també Ramón París, d'Onada Edicions, i el tčcnic de Cultura de l'Ajuntament, Rafa Sánchez.

La trobada ha servit per a confirmar la voluntat de la institució provincial de donar suport als Premis Literaris, un dels projectes més ambiciosos de l'Ajuntament de Benicarló a nivell cultural. La diputada ha reconegut «l'envergadura dels premis i la seua trajectňria, que l'han dut a ser un referent cultural a tota la província».

Per la seua banda, l'alcaldessa, Xaro Miralles, ha subratllat que «el suport de la Diputació ens permetrŕ obrir la dimensió dels premis a totes les comarques de Castelló i ens permetrŕ disposar d'una important col·laboració a nivell econňmic perň també de reforç de la difusió dels premis».

La nova convocatňria, en breu

La confirmació de la col·laboració de la Diputació en els Premis Literaris arriba a punt per a l'inici de la sisena edició dels premis, que arrancarŕ amb la publicació de les bases, prevista per als propers dies.

També estarŕ llesta en breu l'edició dels llibres guanyadors de la convocatňria de 2020, que es presentaran oficialment durant el mes d'abril, coincidint amb la realització de la Setmana del Llibre.

-->