El magazín ‘Veus de casa’ torna a Rŕdio Benicarló a partir de l’1 de febrer

27/01/2021

L'emissora emetrŕ de dilluns a divendres un nou programa amb informació i novetats de l'actualitat municipal. El magazín comptarŕ amb col·laboradors d'ŕmbits molt diversos i donarŕ veu al teixit associatiu benicarlando.

Amb «Veus de casa», un magazín d'informació general, Rŕdio Benicarló pretén crear un espai informatiu diari que es farŕ ressň de tota l'actualitat de la ciutat i que inclourŕ entrevistes, tertúlies i reportatges que aproparan els oients tot el que esdevé a la localitat. El programa comptarŕ amb una quinzena de col·laboradors que tractaran temes de cultura, nŕutica, histňria, gastronomia o esports, sempre des d'una perspectiva local i donant així veu a l'ampli teixit associatiu benicarlando. A més, s'incorporaran a la nova programació seccions inčdites.

El programa començarŕ dilluns 1 de febrer i s'emetrŕ de dilluns a divendres, d'11.00 a 13.00 hores, amb redifusió a partir de les 19.00 hores. Estarŕ presentat i dirigit per la periodista Ana Álvarez i podrŕ escoltar-se tant a través del 107.3 de l'FM com del web www.radiobenicarlo.org i de l'aplicació per a dispositius mňbils de Rŕdio Benicarló.

-->