El magazín «Veus de casa» torna a Rŕdio Benicarló

07/11/2019

A partir de dilluns, 11 de novembre, l'emissora emetrŕ de dilluns a divendres un nou programa amb informació i novetats de l'actualitat municipal. El magazín comptarŕ amb col·laboradors d'ŕmbits molt diversos i donarŕ veu al teixit associatiu benicarlando.

Amb «Veus de casa», un magazín d'informació general, Rŕdio Benicarló pretén crear un espai informatiu diari que es farŕ ressň de tota l'actualitat de la ciutat i que inclourŕ entrevistes, tertúlies i reportatges que aproparan als oients tot el que esdevé a la localitat. El programa comptarŕ amb una quinzena de col·laboradors que tractaran temes de cultura, cičncia, histňria, gastronomia o esports, sempre des d'una perspectiva local i donant veu així a l'ampli teixit associatiu benicarlando. A més, s'incorporaran a la nova programació seccions inčdites.

El programa s'emetrŕ de dilluns a divendres, d'11.00 a 13.00 hores, amb redifusió a partir de les 20.00 hores. Estarŕ presentat i dirigit pel periodista Javier Fresquet i podrŕ escoltar-se tant a través del 107.3 de l'FM com del web www.radiobenicarlo.org i de l'aplicació per a dispositius mňbils de Rŕdio Benicarló.