Agenda d'activitats 'Benicarló, ... a tota hora'

Agenda juny 2019

30/05/2019

POBLAT IBER PUIG DE LA NAU

Visites guiades alPoblat Iber del Puig de la Nau els dimecres, divendres i dissabtes dematí a les 10 h. Cal concertar prèviamental telèfon 964 460 448 o al correu electrònic correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org(Preu: 2 EUR/persona, menors de 10 anys gratuït).

CENTRE HISTÒRIC

Visites guiades pel centre històric de Benicarló els dimarts i dijous de matí a les 10 h. Cal concertar prèviament al 964 460 448 o al correu electrònic correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org(Preu: 2 EUR/persona, menors de 10 anys gratuït)

MUCBE

Exposició «Esquitxant Art» de Núria Albesa (fins al 9 de juny). Organitza: Regidoria de Cultura.

Exposició del Cicle Formatiu d'Artista Faller i Construcció d'Escenografies, 1r i 2n curs (fins al 9 de juny). Organitza: Regidoria de Cultura.

Exposició de Final de Curs de la Universitat Popular de Benicarló (fins al 16 de juny). Organitza: Universitat Popular i Regidoria de Cultura.

Exposició «Matèria, cos i Art Brut en l'obra de Peiró Coronado 1950-1980» (fins al 7 de juliol). Organitza: Regidoria de Cultura.

HORARI D'OBERTURA D'ESPAIS EXPOSITIUS I MUSEUS DE BENICARLÓ

CASA TRADICIONAL BENICARLANDA (casa tradicional del carrer de Santa Càndida)

Visita amb cita prèvia de dimarts a divendres a les 12.00 h. Concertar visita al Mucbe.

MUSEU DELS MARINERS (ANTIC FAR)

Dimarts a dissabte 9.30 a 13.30 h. | 17.00 a 20.00 h.

Diumenge i dilluns tancat

MUCBE (Museu de la Ciutat de Benicarló)

Dimarts a divendres 9 a 14 h | 17 a 20 h

Dissabte 10 a 13 h | 17 a 20 h

Diumenge 10.30 | 13.30 h

Dilluns tancat

AGENDA JUNY

Dissabte 1

22.30 h Teatre. L'Escola de Teatre Diabolus presenta La Granja. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Escola de Música Moderna Arts.

Diumenge 2

11.00 h VIII Certamen Ciutat de Benicarló. Ciclisme Adaptat. Sortida: Pl. de la Constitució. Organitza: Cocemfe Maestrat.

19.00 h Teatre. L'Escola de Teatre Diabolus presenta La Granja. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Escola de Música Moderna Arts.

Divendres 7

11.00 h Taller d'expressió corporal amb residents de la Residència del Colleti usuaris del CO IVASS-El Maestrat. IES Ramon Cid. Organitza: Comissióde Treball de les Persones amb Discapacitatdel Consell Municipal de Benestar Social.

Dissabte 8

10.00 h Dia de Portes Obertes. Clausura Campanya d'Hivern. Pavelló Poliesportiu Municipal. Organitza: Regidoria d'Esports.

10.30 h Visita dinamitzada al Poblat Iber del Puig de la Nau. A càrrec de l'empresa Aur Art i el Mucbe (es realitzaran dos grups, un en castellà i un en valencià). Places limitades amb inscripció prèvia al Mucbe, tel. 964 460 448.

Preu: 2EUR. Inici de la visita: Poblat Iber del Puig de la Nau. Duració estimada: 2h. Organitza: Regidoria de Cultura.

La visita al jaciment es realitzarà dinamitzada, amb l'escenificació de diversos espais del poblat per explicar la vida quotidiana dels habitants del jaciment en l'època dels ibers.

10.30 h  Xarrada «Com intervindre en els conflictes dels teus fills i no morir en l'intent»  a càrrec d'Eva Llatser. Mucbe. Organitza: Assoc. Maternitat i criança.

12.00 h Concert de fi de curs, a càrrec de la Coral Infantil Bovalar, la Coral Infantil Petiquillo i la Coral Juvenil Kylix. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda

15.00 h Competicions de natació. Control Provincial. Trofeu Benicarló. Categ. Benjamí. Piscina Municipal. Organitza: Federació de Natació Comunitat Valenciana i Club de Natació Benicarló.

18.00 h Periodisme.Benicarló una mirada al món. Dos periodistes de guerra expliquen les seues experiències en les zones més conflictives del planeta.

Olga Rodríguez«Aquest no és lloc per a tu: Les dones en el reporterisme de guerra».Periodista especialitzada en informació internacional i drets humans. Ha treballat a la Cadena SER, Cuatro, CNN +, i col·laborat en diversos mitjans. Ha cobert alguns dels esdeveniments més importants dels últims 20 anys al Pròxim Orient des de l'Afganistan, l'Iraq, Líban, Síria, Egipte, Israel o els territoris palestins. Autora de diversos llibres, entre ells El hombre mojado no teme a la lluviai guanyadora de diversos premis de prestigi. És cofundadora de eldiario.es.

Karloz Zurutuza«Construir enmig del caos». Karlos Zurutuza és periodista de Jot Downi col·laborador de diversos mitjans premsa, tant nacionals com estrangers. El seu treball de camp sobre conflictes «oblidats», des del Sàhara Occidental fins Balutxistan Oriental, ha estat reconegut amb diversos guardons. També és autor de tres llibres de crònica periodística, l'últim d'ells al costat del periodista benicarlando David Meseguer.

També es presentarà el llibre Respirando fuego, coescrit pel benicarlando David Meseguer.

Diumenge 9

19.30 h Teatre. Actuació delgrup de Teatre AFANIAS amb la representació de l'obra Superherois: Capítol 1. Donatiu: 7EUR, a benefici de l'associació AFANIASBenicarló. Prèviament es farà entrega del premi del Concurs de Fotografia (Dis)Capacitats. Lloc: Auditori Municipal Pedro Mercader. Organitza: Associació AFANIAS. Col·labora: Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benicarló

Dijous 13

19.00 h Inauguració de l'exposició de treballs dels Cicles Formatius de l'IES Ramón Cid de Benicarló (fins al 30 de juny). Edifici Gòtic. Organitza: IES Ramón Cid i Regidoria de Cultura.

Divendres 14

9.30 h Taller «Dones i mares». Local de l'Assoc. Maternitat i Criança (c. del Doctor Coll, 10). Organitza: Assoc. Maternitat i Criança.

19.00 h Inauguracióde l'exposició del VIII Concurs de Dibuix Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló (fins al 30 de juny). Mucbe. Organitza: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló i Regidoria de Cultura.

Dissabte 15

12.00 h Audició final de curs alumnes de música Diabolus Lab. Claustre del MUCBE. Organitza: Assoc. Cultural Diabolus.

Diumenge 16

11.00 h XXIII Edició de Fons Nets. Platja del Morrongo. Organitza: Club de Actividades Subacuáticas Mare Nostrum Benicarló.

11.00h Audició dels alumnes de l'aula de violí de l'Escola de Música. Escola de Música. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

19.00 h Concert. Concert de Primavera a càrrec del Coro Gregoriano La Salle-Benicarló dirigit per Josvi Arnau. Amb la participació del Cor de Veus Blanques, Veus Joves de l'OCB i l'Orquestra Clàssica de Benicarló. Obres de: A. Vivaldi, L. Delibes, G.F. Haendel. Magatzem de la Mar. Organitza: Regidoria de Cultura.

Dilluns 17

19.00 h Audició dels alumnes de l'aula d'oboè de l'Escola de Música. Plaça Sant Joan. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

20.00 h Audiciódels alumnes de l'aula de Violoncel de l'Escola de Música. Plaça de Sant Joan. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

Dijous 20

19.00 h Inauguració de l'exposició de pintura de Natalia Silina (fins al 21 de juliol). Mucbe. Organitza Regidoria de Cultura.

19.00 h Audiciódels alumnes de l'Aula de Flauta i Fagot de l'Escola de Música. Plaça de Sant Joan. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

Divendres 21

19.00 h Conferència «700 aniversari de la fundació de la Reial Ordre de Santa Maria de Montesa» acàrrec de Luis Garcia Guijarro, catedràtic d'Història Medieval de la Universitat de Saragossa. Edifici Gòtic. Organitza: CEM.

19.00 h Inauguracióde l'exposició de treballs de final de curs dels alumnes de Collage (Isabel de Lorena Oms Codina). Fins al 7 de juliol. Mucbe. Organitza: Collage i Regidoria de Cultura.

Dissabte 22

18.00 h Visita teatralitzada pel centre històric El vi Carlon. Places limitades amb inscripció prèvia al Mucbe, telèfon 964 460 448. Preu: 2EUR. Inici de la visita: Davant de l'Ajuntament. Organitza: Regidoria de Cultura.

Diumenge 23

9.00 h Certamen Provincial Escoles de Ciclisme. Circuit urbà: av. del Marqués de Benicarló i zona portuària. Organitza: Unión Ciclista Benicarló.

10.30 h Visita teatralitzada per la zona marítima de Benicarló. Places limitades amb inscripció prèvia al Mucbe, telèfon 964 460 448. Preu: 2 EUR. Inici de la visita: Museu dels Mariners (av. del Marqués de Benicarló, 13). Organitza: Regidoria de Cultura.

Dilluns 24

18.00 h Audiciódels alumnes de grau mitjà de l'aula de clarinet, saxo i trombó de l'Escola de Música. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

20.00 h Audició dels alumnes de grau mitjà de l'aula de flauta de l'Escola de Música. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

Dimarts 25

17.00 h  Taller de maternitat i criança. Local de l'Assoc. de Maternitat i Criança (c. del Doctor Coll, 10). Organitza: Assoc. Maternitat i criança.

Dimecres 26

19.00 h Audiciódels alumnes l'aula de percussió de l'Escola de Música. Escola de Música. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

20.00 h Audiciódels alumnes de l'aula de metalls de l'Escola de Música. Plaça de Sant Joan. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

Dijous 27

19.00 h Audició dels alumnes de l'aula de clarinet de l'Escola de Música. Plaça de Sant Joan. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

20.30 h Audiciódels alumnes de l'aula de saxo de l'Escola de Música. Plaça de Sant Joan. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

Divendres 28

18.00 h Audiciófi de curs dels alumnes de llenguatge musical de l'Escola de Música Ciutat de Benicarló. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

Dissabte 29

19.00 h Gala de l'Esport. Auditori Municipal. Organitza: Ajuntament de Benicarló.

20.00 h Festival de Bandes. Banda d'Ejea de Los Caballeros de Saragossa i Banda Juvenil Ciutat de Benicarló. Plaça de Ramon Llull. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

Diumenge 30

20.30 h Festival de fi de curs degimnàstica rítmica. Pista central del Pavelló Poliesportiu. Organitza: Club Mabel Benicarló.

AVANÇ JULIOL

Dilluns 1

19.00 h Rua musicalamb audicions de les diferents seccions instrumentals de l'Escola de Música. Zona Peatonal del Centre de la ciutat. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

Dissabte 6

19.30 h Festivald'Intercanvi (FSMCV). Banda Juvenil de l'Ateneu Schola Cantorum de vall d'Uixói Banda Juvenil Ciutat de Benicarló. Plaça de Ramon Llull.