El 29 d’abril se celebrarà el Ple de sorteig de les meses per a les eleccions del 26 de maig

26/04/2019

Els membres de les meses es determinaran a través d'una aplicació informàtica que utilitza com a font el padró de l'INE. El web municipal farà un seguiment exhaustiu de tot el procés electoral publicant el cens, la composició i localització de les taules, les candidatures i el resultat de les votacions en temps real.

L'Ajuntament de Benicarló ja ha posat en marxa la maquinària electoral que culminarà el 26 de maig amb les votacions per a les eleccions municipals i europees, el segon procés electoral en menys d'un mes.

El proper dilluns 29 d'abril tindrà lloc el Ple extraordinari que determinarà les persones que formaran part de les meses.

El sorteig es realitzarà a través d'una aplicació informàtica que permet, amb la combinació de sis números escollits a l'atzar, determinar automàticament els noms de les tres persones que integraran cada mesa electoral, més els respectius suplents.

Els regidors de l'Ajuntament seran els encarregats d'escollir els sis números i una vegada finalitze el Ple es podrà consultar des del web municipal la composició de les taules.

La campanya electoral començarà el 10 de maig i finalitzarà el dia 24.

El web municipal farà un seguiment exhaustiu de tot el procés i es podran consultar, a través d'una secció creada per al cas, les dades del cens electoral, la ubicació dels locals on es podrà votar, la composició de les meses i les candidatures. A més, durant la nit electoral s'aniran actualitzant els resultats de les votacions en temps real.