El concert de Xavi SarriÓ serÓ el plat fort de la quarta ediciˇ de la Fira de la Joventut

17/04/2019

La cita tindrÓ lloc el 22 de juny i mantindrÓ la tradicional cursa dels Autos Locos. L'excantant d'Obrint Pas actuarÓ a la plaša de la Constituciˇ juntament amb la banda El Cor de la Fera.

La Regidoria de Joventut estÓ ultimant els detalls de la quarta ediciˇ de la Fira de la Joventut, una trobada amb voluntat comarcal que enguany s'ha programat per al 22 de juny i que tindrÓ com a un dels principals atractius el concert de Xavi SarriÓ, que actuarÓ acompanyat de la banda El Cor de la Fera. El recital, que serÓ gratu´t, tindrÓ lloc a la plaša de la Constituciˇ i servirÓ per a presentar el nou disc de l'excantant d'Obrint Pas.

La vetlada musical la tancarÓ la ja tradicional Nit dels Djs, a cÓrrec de discj˛queis de Benicarlˇ.

Un altre dels atractius de la Fira serÓ la cursa dels Autos Locos, organitzada conjuntament amb la Coordinadora de Penyes, que inclourÓ una sessiˇ matinal de valoraciˇ de tots els vehicles i una xicoteta representaciˇ teatral a cÓrrec dels grups que participen en la cursa. Ja per la tarde, a partir de les 17.00h, tindrÓ lloc la cursa pels carrers del centre de la ciutat.