Millora l’eficiència energètica en els carrers del Rei En Jaume, Olivella i Mare de Déu del Carme

26/03/2019

Els treballs van a càrrec de la Regidoria d'Obres i Serveis i consisteixen a sanejar el cablejat i renovar els quadres elèctrics. Amb anterioritat, s'ha actuat al carrer Major i voltants.

La Brigada d'Obres i Serveis està realitzant treballs de millora de la il·luminació en diferents punts de la ciutat per tal de millorar-ne l'eficiència energètica. Concretament, en els carrers del Rei En Jaume, Olivella i Mare de Déu del Carme, s'estan portant a terme treballs de sanejament de cablejat per tal d'evitar fugues de corrent i descarregar també els quadres elèctrics actuals.

Aquesta actuació s'està executant amb recursos propis de la Regidora d'Obres i Serveis amb l'objectiu d'estalviar en consum energètic i millorar la imatge dels carrers de la zona centre. A més, els nous equips que s'estan instal·lant no requeriran tantes despeses de manteniment.

El regidor d'Obres i Serveis, Ilde Añó, ha recordat que «abans que aquests tres carrers, ja es va millorar tota la il·luminació en el carrer Major i voltants» i ha avançat que «la intenció és seguir treballant en altres zones de la ciutat on també hem detectat alguns problemes, tot i que aquestes actuacions ja s'emmarcarien en el projecte global de reducció del consum energètic per a tot l'enllumenat públic de la ciutat previst en l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI)».