La Pelukeria guanya el Concurs d'Aparadors de Nadal

17/12/2018

El jurat del XXIV Concurs d'Aparadors de Nadal ha concedit el primer premi a La Pelukeria. Esports Arín-Triat Esport ha aconseguit el segon premi i la botiga Arrufat Mas s'ha emportat el premi del públic atorgat a través del concurs de Facebook.

Del total de 22 establiments comercials que han participat en el Concurs d'Aparadors de Nadal, el jurat qualificador ha decidit atorgar el primer premi a La Pelukeria, un establiment que s'estrena en el concurs i que ha elaborat un aparador amb un naixement realitzat amb botelles i materials reciclats de la mateixa perruqueria. El jurat ha valorat especialment la reinterpretació d'un tema tan tradicional com un pessebre amb materials no convencionals en aquest tipus de representacions, que a més procedeixen de l'establiment.

El guanyador del segon premi ha estat l'establiment Esports Arin-Triat Esport, un establiment amb tradició familiar, per un aparador elaborat majoritàriament amb material propi de la botiga.

Finalment, el premi del públic, que s'atorga a través d'un concurs organitzat des de la pàgina de Facebook de l'Ajuntament, ha estat per a l'establiment Arrufat Mas, que ha aconseguit una valoració molt positiva a la xarxa social Facebook.

La regidora de Comerç, Rosana Marzá, ha agraït als establiments que han concursat la seua participació i ha recordat que «és molt important no només durant la campanya de Nadal sinó durant tot l'any el fet de treballar l'aparadorisme, la imatge i l'estètica de l'establiment perquè en conjunt tot suma». Marzá també ha destacat «la considerable inversió de l'Ajuntament aquest any per motivar que vinguen a comprar i a veure el nostre poble».