Benicarló torna als orígens amb dos visites teatralitzades pel centre històric i el Puig de la Nau

05/06/2018

La Regidoria de Cultura ha programat dos visites teatralitzades per al mes de juny, que permetran apropar als assistents als orígens de la ciutat. La primera activitat recorrerà el centre històric de la ciutat, mentre que la segona mostrarà com era la vida al jaciment del poblat iber del Puig de la Nau.

Dissabte 16 a les 19.00 hores tindrà lloc la primera de les dos visites teatralitzades que ha preparat la Regidoria de Cultura per al mes de juny. Aquesta activitat es farà en castellà, i consistirà en una teatralització que recrearà diverses escenes pel centre històric del poble. En concret, s'escenificaran fets històrics que han estat rellevants per a Benicarló, com ara l'atorgament de la Carta Pobla per Jaume I, el Títol de Vila o escenes i situacions de les diferents guerres (Successió, Independència i Carlistes).

D'altra banda, diumenge 17 a les 19.00 hores es durà a terme la visita teatralitzada al poblat iber del Puig de la Nau (es realitzaran dos grups, un en castellà i un en valencià). En aquest cas, la teatralització consistirà en l'escenificació del que era el dia a dia dels habitants del jaciment, on es podrà dialogar amb el pintor, la teixidora, els comerciants, els forners i, fins i tot, els guàrdies o la sacerdotessa que habitaven el poblat.

Si esteu interessats en qualsevol de les dos visites, heu de fer la inscripció prèvia (cada visita té un cost de 2 euros) al Mucbe, telefonant al 964 460 448. Les visites es repetiran el 14 i 15 de juliol.