Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
CAMPANYES DE PROMOCIÓ DEL VALENCIÀ

El lèxic del supermercat

L'Oficina Municipal de Normalització Lingüística (OMNL) ha editat “El lèxic del supermercat”, un recull de lèxic bàsic on, a través d'imatges, es pretén apropar als més menuts o aquelles persones que comencen amb el coneixement de la llengua, el nom dels productes més comuns que es poden trobar a un supermercat.

Aquest recull lèxic forma part d'una sèrie de vocabularis visuals que va començar a editar-se ara fa quatre anys, en col·laboració amb altres oficines de promoció del valencià, i en el qual s'han publicat títols com “El lèxic de la llar”, “El lèxic de la ciutat” o “El lèxic de la roba”. Des de la seua aparició, aquests vocabularis han tingut una bona acollida per part del públic, ja que han ajudat a difondre lèxic quotidià d'una manera atractiva i senzilla.

“El lèxic del supermercat” s'ha distribuït a tots els centres educatius de Benicarló i a les tendes de comestibles i xicotets supermercats del poble, per tal que des d'ací es distribuïsquen a la ciutadania en general. Tot i això, l'OMNL disposa d'exemplars del vocabulari per tal de fer-los arribar a tots aquells que n'estiguen interessats.

Creat per anna el 18/02/2010
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 19/10/2018 14:19 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló