Comunicació i Imatge Institucional

La web municipal publica una secció dedicada a la Carxofa de Benicarló

16/07/2001

La web municipal publica una secció dedicada a la Carxofa de Benicarló

Benicarló, 13 de juliol

La pàgina web de l'Ajuntament de Benicarló continua ampliant continguts amb la publicació d'una completa secció dedicada a la Carxofa de Benicarló, producte amb Denominació d'Origen. S'ha elaborat un complet treball que inclou informació sobre aquest producte hortícola, els mercats, la relació històrica del producte amb Benicarló, i l'atorgament del segell de qualitat de la Denominació d'Origen, únic producte de la província de Castelló que compta amb aquest distintiu.

La regidora d'Agricultura, María Teresa Traver, ha indicat que "s'ha realitzat un important esforç de recopilació per oferir un complet receptari amb més de 150 plats, elaborats amb carxofa, que han sigut classificats en entrants, carns, peixos, mariscos i postres, com a prova de la versatilitat d'aquest producte a la cuina."

Traver ha agraït l'esforç realitzat pels tècnics en aquest treball de recopilació per a promocionar la carxofa. Aquesta secció és segurament la més completa d'internet pel que fa a formes de cuinar el nostre producte i facilitarà l'accés a les receptes a tots aquells que des de qualsevol part del món estiguen interessats a conéixer més a fons les bondats nutricionals de la Carxofa de Benicarló.