Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
CAMPANYES DE PROMOCIÓ DEL VALENCIÀ

Música en valencià: Obrint Pas i Orxata Sound System

Concert Benicarló entre Cultures: Obrint Pas i Orxata Sound System

Dissabte 12 de maig a les 22.30 hores, dins del cicle Benicarló entre cultures, el grup valencià Obrint Pas presentarà al Poliesportiu de Benicarló el seu nou disc, Benvinguts al paradís, on el grup fa un pas més enllà en la combinació de sons tradicionals amb contemporanis, ajudats pels instruments tradicionals i pels sons populars del rock, el ska i el reggae.

En aquest nou treball compten amb músics com Abdeljalil Kodssi del Marroc, Rude d´Itàlia, els Area 23 de Venezuela, els Alif Sound System de França i els companys de Tikizio del País Basc. També han incoporat sonoritats noves d'instruments tradicionals valencians com el llaüt i el guitarró, bascos com la trikitixa i la txapalarta i grecs com el buzuki. Tot això, juntament amb elements electrònics i companys de casa de luxe, com ara Raynald Colom , Miquel Gil , Dúmbala Canalla , La Gossa Sorda , El Botifarra o Soul Atac.

Benvinguts al paradís ha estat enregistrat en un mas de les muntanyes de Cinctorres que ha estat habilitat com a estudi. De fet, el procés de gravació s'ha enregistrat en un DVD que s'inclou dins del disc, juntament amb un recull d'imatges dels millors moments de la gira Internacionalista Tour 2006.

El concert, organitzat per l'Oficina de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Benicarló, es completarà amb l'actuació de dos grups més: Orxata Sound System i Biano Seleqtah. Les entrades es poden aconseguit a l'Electro Hiper Europa de Benicarló, Vinaròs, la Ràpita, Amposta i Tortosa a un preu de 7 euros. La venda a taquilla serà de 10 euros.

Creat per anna el 11/05/2007
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 19/10/2018 14:19 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló