Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
CAMPANYES DE PROMOCIÓ DEL VALENCIÀ

Circulem en valencià

Campanya de promoció del valencià: Circulem en valencià

Materials

    Per a la campanya Circulem en valencià s'han editat dos cartells de lèxic visual, un sobre conceptes relacionats amb la circulació (p. e., encreuament, rastell, vorera, vianant, etc.) i un altres amb el nom dels senyals de circulació. A més, s'han editat díptics amb el lèxic de la circulació.

Objectius

Aquesta campanya de promoció del valencià s'ha elaborat perseguint els següents objectius:

  • Difondre el lèxic de la circulació entre la ciutadania.

  • Informar les persones que vulguen fer l'examen per obtindre el carnet de conduir que tenen el dret i la possibilitat de fer aquesta prova en valencià.

  • Informar les autoescoles dels materials didàctics per obtindre el carnet de conduir publicats en valencià i demanar-los la seua col·laboració a l'hora d'informar els alumnes de la possibilitat de fer l'examen en valencià.

  • Disposar de material d'educació vial per les escoles.

Destinataris

Així doncs, el material s'ha distribuït entre els següents col·lectius de ciutadans:

  • Ciutadans que enguany compleixen 18 anys, als qual se'ls ha enviat una carta per informar-los sobre el dret de fer l'examen de conduir en valencià i se'ls adjuntarà un díptic amb lèxic sobre la circulació.

  • Autoescoles, a les quals se'ls ha enviat el material de la campanya perquè el distribuïsquen entre l'alumnat i se'ls informarà sobre els materials didàctics per obtindre el carnet de conduir publicats en valencià. A més, se'ls demanarà la seua col·laboració a l'hora d'informar els alumnes de a possibilitat de fer l'examen en valencià.

  • Centres educatius, que disposen dels materials de la campanya com an suport didàctic en valencià i en facen distribució entre l'alumnat. A més, aquest material s'utilitzarà per part de la Policia local per a les sessions d'educació vial que impartirà per les escoles.

  • Ciutadania en general: Les persones interessades en la campanya podran obtindre el material a l'OMNL i recollir díptics als taulells de l'Ajuntament.

Ajuntaments participants

La Campanya Circulem en valencià s'ha portat a terme conjuntament amb els ajuntaments de/d':

Alaquàs, l'Alcúdia, Algemesí, Alzira, Benetússer, Benicàssim, Borriana, Carcaixent, Cullera, Dénia, Gandia, Godella, Manises, Massamagrell, Meliana, Mislata, Montcada, Mutxamel, Puçol, Sagunt-Escola d'Educació Vial, Silla, Sueca, Tavernes de la Valldigna, Torrent, Vila-real, Vinaròs, Xirivella i la Diputació de València.

Creat per anna el 16/06/2005
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 19/10/2018 14:19 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló