Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
NORMES I CONSELLS D'ÚS DELS SISTEMES INFORMÀTICS MUNICIPALS

Normes i suggeriments d'utilització importants.

Normes i Suggeriments d'utilització importants.

- Us recordem que els que useu els equips nous amb Linux, *mai*, repetim *mai*, heu de prémer el botó d'engegar l'equip, llevat, lògicament, per engegar-lo.

Per a apagar o reiniciar l'equip utilitzeu sempre les opcions que us ofereix el propi Sistema Operatiu.

Si l'equip es bloqueja, cosa que haureu comprovat ocorre amb escassa freqüència, crideu-nos o envieu-nos un missatge des de un equip veí.

- Per a evitar talls de llum en la línia dedicada a la connexió d'equipament informàtic, recordeu que en aquesta línia convenientment etiquetada està *absolutament prohibit* connectar cap aparell sense el control de l'Àrea d'Informàtica.

- Quan us connecteu al Mozilla per veure el correu, probablement se us farà la següent pregunta "Voleu compactar totes les carpetes locals i de fora de línia per estalviar espai de disc?".

La resposta sempre haurà de ser "D'acord". - Com ja us vam indicar en un correu enviat el 02.03.2005, per a aquells que el tall de llum us ha agarrat treballant amb un document d'OpenOffice i ara us l'obri només per a lectura la solució és ben senzilla:

Feu una còpia del document amb "Anomena i desa" i després esborreu l'original.

- Si voleu augmentar les dimensions del tipus de lletra quan utilitzeu el Team Server, LinuxServer o Quercux podeu fer-ho prement la tecla de majúscules i la tecla + del teclat numèric. Anàlogament, per reduir-la, premeu majúscules i menys [-].

Creat per david el 20/05/2005
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 12/12/2018 15:33 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló