Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
NORMES I CONSELLS D'ÚS DELS SISTEMES INFORMÀTICS MUNICIPALS

Compartir documents d'OpenOffice.

Compartir documents OpenOffice.

Mitjançant les carpetes de grup, es poden compartir documents entre diversos companys i companyes d'un mateix departament (també de diversos departaments, de forma molt puntual amb la utilització de la subcarpeta 'grups/ajuntament/temporal' o per a treballs-projectes de llarga durada amb la creació d'una carpeta específica per part de l'Àrea d'Informàtica, després de la corresponent sol·licitud).

Abans, l'OpenOffice, permetia que diversos usuaris tingueren obert un document, simultàniament, amb permisos de lectura-escriptura. Així doncs, si tots feien canvis, tan sols quedaven reflectits els canvis realitzats per l'últim usuari que havia desat el document.

Actualment, per impedir aquestes col·lisions, s'ha canviat el seu funcionament: tan sols es permetrà actualitzar el document a l'usuari que òbriga primer el document. Per tant, si treballeu algun document conjuntament amb altres usuaris, heu de tindre la precaució de tancar-lo, un cop heu acabat de treballar amb ell, perquè l'altre usuari puga modificar-lo. No obstant açò, mentre un document estiga sent modificat per algun usuari queda disponible per la seua lectura.

Creat per david el 23/05/2005
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 12/12/2018 15:33 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló