Benicarló assisteix a la fira turística basca d’Expovacaciones

10/05/2019

Durant aquest cap de setmana, Benicarló estarà present al certamen turístic Expovacaciones, un dels més destacats del nord del país. El municipi presentarà la seua oferta gastronòmica, nàutica, cultural i de sol i platja.

L'Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Turisme, assistirà del 10 al 12 de maig al certamen turístic Expovacaciones, que tindrà lloc al Bilbao Exhibition Center. Es tracta d'una presència emmarcada en el programa de promoció turística del Patronat Provincial de Turisme de Castelló i de Turisme Comunitat Valenciana. Benicarló mostrarà els diversos atractius amb què compta, entre els que destaquen la variada oferta de turisme gastronòmic, nàutic, cultural, de sol i platja o d'esdeveniments, com la Setmana Santa, la Festa de la Carxofa o les Falles.

Expovacaciones és la cita internacional amb la major oferta turística del nord de l'Estat, i compta amb l'assistència professional d'una àmplia diversitat de sectors turístics, com ara agències de viatges, majoristes o premsa especialitzada, a banda del públic final. Pel que fa als turistes bascos, són uns dels principals visitants nacionals que rep la ciutat de Benicarló, per darrere dels catalans, aragonesos, valencians i madrilenys. En concret, el passat 2018 un total de 1.434 bascos van visitar la Tourist Info de Benicarló.