RÓdio Benicarlˇ es bolca en les eleccions municipals del 26 de maig

08/05/2019

El Consell Assessor de l'Emissora Municipal de RÓdio Benicarlˇ ha aprovat la proposta per dur a terme la programaciˇ al voltant dels comicis locals. Hi haurÓ entrevistes a tots els candidats, dos debats i un programa especial la nit del 26 de maig.

RÓdio Benicarlˇ ha preparat un seguit d'especials al voltant de les eleccions municipals del 26 de maig, que comenšarÓ amb una ronda d'entrevistes a cadascun dels candidats a l'alcaldia de Benicarlˇ, tinguen actualment representaciˇ a l'Ajuntament o no. La durada de les entrevistes s'ajustarÓ en funciˇ de criteris basats en la proporcionalitat i el dret a la informaciˇ, i s'efectuaran amb ordre de menor a major representaciˇ a l'Ajuntament: el partit que va obtindre menys vots en les anteriors eleccions municipals serÓ el primer entrevistat, mentre qui en va obtindre mÚs serÓ el darrer.

AixÝ, el dia 14 s'encetarÓ la ronda d'entrevistes amb Podem-Piben, es continuarÓ el dia 16 amb l'Esquerra de Benicarlˇ, el dia 17 serÓ el torn de Ciudadanos, el dia 21 de CompromÝs, el dia 23 del Partit Popular i, per ˙ltim, el dia 24 tancarÓ la ronda el PSPV-PSOE. Totes les entrevistes s'efectuaran en directe, a partir de les 11.00 hores.

La programaciˇ especial tambÚ inclourÓ dos debats a cinc: un amb membres de les llistes electorals a decisiˇ i criteri de cada partit, que se celebrarÓ el dia 15, i l'altre amb els candidats a l'alcaldia dels partits que compten amb representaciˇ a l'Ajuntament, que es durÓ a terme el dia 22. En cadascun dels debats es tractaran diversos blocs generals d'especial interŔs local. Com es habitual a RÓdio Benicarlˇ, els debats es portaran a terme en dimecres, en directe, a partir de les 11.00 hores.

Jornada electoral

La nit electoral del 26 de maig es viurÓ de manera intensa a RÓdio Benicarlˇ, amb un programa especial que anirÓ des de les 20.00 hores fins que finalitze la nit electoral. Al programa se seguirÓ l'escrutini, amb informaciˇ minut a minut.

L'especial comptarÓ amb la presŔncia de cinc analistes, NoemÝ Oms, Francisco Gallego, Jordi Maura, Jaime Ramia i Josi GanzenmŘller, que acompanyaran el periodista i director del programa Coordenades 40-0 Yon Gracia, que serÓ l'encarregat de dirigir el programa. A mÚs, es realitzaran connexions en directe amb tres periodistes que estaran distribu´ts entre les seus dels partits polÝtics i els punts d'interŔs informatiu.