Les obres del Jardí del Mucbe s’adjudiquen a l’empresa Actúa, Servicios y Medio Ambiente

14/03/2019

L'empresa ha estat la més ben valorada de les sis que s'havien presentat a la licitació. L'import d'adjudicació ha estat de 150.313,01 euros.

El futur Jardí del Mucbe està més a prop de ser una realitat. Aquest matí s'han adjudicat les obres d'adequació del jardí interior del museu, un projecte que completarà al 100% la rehabilitació de l'antic Convent de Sant Francesc i que suposarà la recuperació de l'esperit de l'hort dels franciscans, la zona que els monjos que habitaven el convent dedicaven al cultiu de plantes, flors i productes per a l'alimentació.

L'empresa adjudicatària ha resultat Actúa, Servicios y Medio Ambiente, SL, que ha presentat una oferta de 150.313,01 euros i que, a partir de demà, tindrà un termini de tres setmanes per a formalitzar el contracte.

La rehabilitació del Jardí del Mucbe, projectada per l'arquitecte benicarlando José Miguel Aicart, s'executarà sobre una zona de 1.900 metres quadrats ubicats a la part posterior del Mucbe, que d'aquesta manera es convertirà en un nou espai cultural per a Benicarló. Amb la posada en valor d'aquest espai, Benicarló guanyarà un espai de relaxació però també d'exposició i de concerts, la qual cosa li donarà un valor afegit a l'antic Convent de Sant Francesc.

Les obres s'inclouen en el Pla Castelló 135 de la Diputació de Castelló.