Benicarló organitza visites guiades als monuments fallers per reforçar el turisme d’experiència

05/03/2019

Aquestes Falles, Benicarló proposa als visitants la possibilitat de visitar els monuments fallers acompanyats de guies turístics. Les visites estan previstes els dies 16, 17 i 19 de març en horari de matí i tarde i les entrades es podran aconseguir via Internet.

La Regidoria de Turisme, en col·laboració amb la Junta Local Fallera i les agències de viatges Ecuador i Viajes Halcón, ha coordinat una nova iniciativa per a promocionar les Falles de Benicarló i incidir en l'anomenat turisme d'experiència. Es tracta de programar visites guiades enfocades als monuments fallers que serviran per a conéixer des de dins tot el que implica la construcció d'una falla. Les visites, que aniran a càrrec de guies turístics professionals, es podran fer els dies 16, 17 i 19 de març en horari de matí o de tarde. A més, el 19 de març es faran visites especials sobre com es preparen els monuments fallers per a la cremà.

La regidora de Turisme, Rosana Marzá, ha reconegut que «els dos anys anteriors, aquesta experiència ens ha donat bons resultats i, per tant, enguany hem decidit repetir». Marzá ha explicat que les visites inclouran la possibilitat de dinar en algun dels casals fallers i ha anunciat que podran reservar-se directament per Internet, a través del portal www.evadirte.com.

Per la seua banda, en representació de la Junta Local Fallera, Marga Barba ha agraït la predisposició de l'Ajuntament a l'hora de promocionar les Falles i ha destacat que «aquest tipus d'iniciatives contribueixen a exportar les Falles de Benicarló i a promoure el seu caràcter obert».

Les representants de Viajes Ecuador, Vanessa Florido, i Viajes Halcón, Olga Sospedra, han recordat que s'han previst una sèrie de visites guiades especials per al dia de la Cremà (19 de març) que inclouran la preparació del material pirotècnic i la cremà d'una falla.

Consulteu aquí el detall del cartell