Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Comencen les obres d’adequació del camí d’Ulldecona, afectat per les pluges torrencials del mes d’octubre

Els treballs s'allargaran fins a finals de la setmana que ve i consistiran a reparar el gual que transcorre al pas per la rambla de Cervera. A partir de l'11 de març començaran els treballs al camí de la Ratlla del Terme.

El director de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, acompanyat per l'alcaldessa, Xaro Miralles, i el regidor d'Obres i Serveis, Ilde Añó, ha visitat les obres que s'estan executant al camí d'Ulldecona al seu pas per la rambla de Cervera, un tram que va quedar molt malmés després de les pluges torrencials del mes d'octubre i que l'Agència es va comprometre a reparar «amb extremada urgència». Els treballs consistiran a substituir la llosa de formigó erosionada per una nova llosa amb estructura metàl·lica que millorarà la resistència al pas dels vehicles pesats.

En acabar aquests treballs, que finalitzaran a finals de la setmana que ve, començaran les obres a la Ratlla del Terme, un altre dels punts més afectats per les pluges. Allí, s'eliminarà l'asfaltat de la zona més malmesa i es construirà una llosa de formigó per tal que pròxims episodis de pluja no puguen afectar la calçada. Posteriorment, s'actuarà sobre el camí de la Mar Xica.

L'alcaldessa ha mostrat l'agraïment a l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències per la rapidesa en executar aquestes obres i ha dit que «una vegada acabats aquests tres projectes, començaran les actuacions en la resta de camins i infraestructures afectats per les pluges». Uns treballs que «es finançaran amb les ajudes que la Generalitat aprovarà en breu per als municipis afectats per les pluges». Així ho ha assegurat José María Ángel, que ha detallat que «el govern valencià preveu aprovar el decret d'ajudes aquest mes de març».

El director de l'Agència ha assegurat que «Benicarló ha fet bé els deures» i ha detallat que «l'Ajuntament ha presentat projectes per valor de més de 500.000 euros que serviran per a millorar camins rurals i infraestructures». En aquest sentit, l'alcaldessa ha mostrat «especial interés per actuar al barranc d'Aiguadoliva, una zona també molt afectada per les pluges».

Més de 6 milions d'euros per al nord de la província

El director general ha aprofitat la visita a Benicarló per a parlar de totes les ajudes que es destinaran als municipis del nord de la província de Castelló afectats per les pluges. En total, seran més de 6 milions d'euros que es destinaran a 30 municipis de les comarques del Baix Maestrat, Alt Maestrat, Ports i Plana Alta. El subdirector de l'Agència, Jorge Suárez, ha detallat que més de la meitat d'aquests 6 milions es destinaran a reparar camins rurals i més de 2 milions d'euros per a adequar béns públics en cascos urbans.

Creat per rmelia el 28/02/2019
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/05/2019 15:24 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló