Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

El centre Costa Azahar de Castelló s’imposa en el Concurs de la Carxofa del CIPFP de Benicarló

Els alumnes de Castelló han aconseguit el premis al millor cambrer, millor cuiner i millor equip, mentre que el CIPFP Canastell de Sant Vicent del Raspeig ha aconseguit el premi al millor tast i al millor bufet. Benicarló s'ha endut el reconeixement al segon millor equip.

L'equip format per Mikel Salcedo i Juan Martínez, del CIPFP Costa Azahar de Castelló, ha sigut el guanyador del VIIConcurs de Cuina de la Carxofa que ha organitzat el Centre Integrat Públic de Formació Professional (CIPFP) de Benicarló amb la col·laboració de l'Ajuntament. El segon equip amb més puntuació ha sigut el format per Judith Moya i Esperanza Peral, de Benicarló.

Pel que fa al millor cambrer, el premi ha sigut per a Pascual Fernández, exalumne de Benicarló que ara estudia al centre Costa Azahar de Castelló, i el premi al millor cuiner se l'ha endut Daniel Cuadrado, també de Castelló. Els premis al millor tast i al millor bufet han estat per a Ana Aragonés, alumna del CIPFP Canastell, de Sant Vicent del Raspeig.

El jurat, format per la directora del centre, Ester Segura, els xefs Iván Alemán, Carlos Miralles i Maria París i el representant del Consell Regulador de la DO Carxofa de Benicarló Juan Giner, ha destacat l'originalitat, la diversitat i la professionalitat de les propostes que han presentat els set equips participants, especialment la de l'equip guanyador.

Els guanyadors han rebut una carxofa de bronze com a reconeixement. A més, tots els participants, inclosos els guanyadors, han rebut diversos lots de les empreses i entitats que han col·laborat en el concurs.

Durant tot el matí, l'activitat al CIPFP ha estat frenètica. Des de les nou del matí, els set equips participants han començat a elaborar les receptes a les instal·lacions del centre, sota el control d'un jurat tècnic. A partir de les 11.00 hores han començat les presentacions del plats i dels maridatges. El veredicte s'ha donat a conèixer passades de les 14.00 hores.

Tant l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, com la directora del CIPFP, Ester Segura, han agraït als alumnes la seua implicació en el concurs. L'alcaldessa ha destacat que aquest tipus d'iniciatives són importants per a fomentar la motivació entre els alumnes i ha anunciat que des de l'Ajuntament es seguirà donant suport a aquestes iniciatives.

Creat per josep el 28/02/2019
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/05/2019 15:24 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló