Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Set equips disputaran la final del VII Concurs la Carxofa del CIPFP

Fins a set equips procedents de Sant Vicent del Raspeig, Castelló i Benicarló participaran en la setena edició del Concurs de la Carxofa. La cita tindrà lloc el 27 de febrer en les instal·lacions del Centre Integrat Públic de Formació Professional.

Demà dimecres, les instal·lacions del Centre Integrat Públic de Formació Professional de Benicarló (CIPFP) acolliran la final del VII Concurs de la Carxofa, una iniciativa que van posar en marxa fa sis anys el centre educatiu i la Regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament amb l'objectiu de promocionar la carxofa i implicar els joves estudiants en l'elaboració de noves propostes gastronòmiques relacionades amb el producte estrella de Benicarló.

Els set equips participants procedeixen de tres centres on s'imparteix Formació Professional relacionada amb la restauració: dos equips del CIPFP Canastell de Sant Vicent del Raspeig, tres equips del CIPFP Costa Azahar de Castelló i dos equips del CIPFP Benicarló de Benicarló. Els equips començaran a elaborar els plats a partir de les 9.00 hores i serà a les 11.00 hores quan s'iniciarà la presentació davant del jurat. Paral·lelament, els alumnes de Serveis realitzaran un tast de vi a cegues.

Tant el jurat tècnic a la cuina com el jurat del tast a cegues i l'organolèptic estaran integrats per professionals del sector.

L'acte de cloenda i l'entrega de premis tindrà lloc a les 13.45 hores al Saló d'Actes del centre, amb la presència de l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles.

Creat per rmelia el 26/02/2019
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/05/2019 15:24 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló