Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló enllaça el carril bici que connecta amb Peníscola a través de la Ratlla del Terme

Les Brigada d'Obres i Serveis ha condicionat el tram que creua la Ratlla del Terme, una de les actuacions més demandades pels aficionats a la bicicleta. En les properes setmanes s'adequaran dos trams més amb l'objectiu final de potenciar l'ús de les dos rodes.

Els usuaris de la bicicleta ho tenen ara una mica més fàcil per a arribar a Peníscola des de Benicarló. El tram de carril bici que es perdia en arribar a la Ratlla del Terme s'ha condicionat per tal que els ciclistes no hagen d'envair la vorera ni baixar a la calçada. En concret, s'han obert les dos zones enjardinades ubicades sobre la vorera i s'ha habilitat un vial que uneix el carril bici del terme municipal de Benicarló amb el de Peníscola.

El regidor d'Obres i Serveis. Ilde Añó, ha assenyalat que «aquesta era una demanda de fa molt de temps» i ha subratllat la importància de «donar continuïtat al carril bici que connecta Benicarló amb Peníscola». Añó ha afegit que «actuar i condicionar espais per a les bicicletes ens permet potenciar i insistir en l'ús de les dos rodes, un vehicle que s'adapta perfectament a les dimensions de la nostra ciutat».

Per la seua banda, el regidor de Seguretat, Ximo Bueno, ha reconegut que «aquesta era una actuació pendent des del principi de la legislatura, ja que suposava un coll de botella important» i ha detallat que «ara només quedaran pendents de millorar dos trams: un davant de les casetes de salvament de la platja de la Caracola i un altre davant de la gasolinera Ballena Blanca».

Bueno ha explicat que «aquestes actuacions formen part d'un projecte més global que permetrà anar en bici o a peu des del riu Sénia fins a la serra d'Irta». El regidor ha subratllat la importància d'«adequar els carrils bici per fer les nostres ciutats més sostenibles» i ha explicat que «el pròxim projecte que volem emprendre és la connexió via bicicleta del nucli urbà amb l'ermita de Sant Gregori a través de l'avinguda de les Corts Valencianes».

Creat per rmelia el 25/02/2019
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/05/2019 14:18 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló