Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló participa aquest cap de setmana en la fira de turisme Navartur

La Regidoria de Turisme aposta per promocionar tota l'oferta de turisme gastronòmic i nàutic així com les Falles i el patrimoni cultural. Navarra representa, juntament amb Catalunya, Aragó, Comunitat Valenciana i País Basc, un dels principals mercats turístics per a Benicarló.

Benicarló participa des d'avui i fins diumenge de la 14a edició de Navartur, que se celebra al Palau de Fires i Congressos Baluarte de Pamplona. Benicarló estarà present al pavelló 2, dins de l'estand de la Comunitat Valenciana i sota el paraigües de la marca turística provincial Castellón Mediterráneo, del Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló, on presentarà tota l'oferta de turisme gastronòmic, de sol i platja, nàutic, cultural i d'esdeveniments, especialment les Falles.

Es tracta d'una fira amb un públic final de perfil familiar i molt fidel a destinacions de costa del Mediterrani, com és Benicarló. Amb una superfície de més de 7.000 metres quadrats i 160 expositors, la passada edició va ser visitada per més de 43.000 persones.

La regidora de Turisme, Rosana Marzá, ha remarcat que «Navarra se situa entre els principals mercats nacionals que rep Benicarló, juntament amb Catalunya, Aragó, Comunitat Valenciana, Madrid iPaís Basc». «Cal subratllar, a més --ha afegit la regidora--que els mercats del nord (País Basc i Navarra), atés que venen de més lluny, escaracteritzen per fer estadesmés llargues i compten amb un poder adquisitiu mig-elevat». Rosana Marzá ha constatat que «des de Benicarló volem continuar captant l'interès i mantenint la fidelitat del públic navarrès».

La fira compta també amb activitats paral·leles de gran interés per a Benicarló, com ara el segon congrés internacional de turisme gastronòmic o espais dedicats en exclusiva al producte de turisme rural o gastronòmic (Navartur Rural i Navartur Gastronomika respectivament).

Creat per rmelia el 22/02/2019
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/05/2019 15:24 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló