Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Surt a licitació el subministrament i la instal·lació de la gespa artificial del camp de futbol Àngel Pitxi Alonso

Les ofertes es poden presentar a través de la plataforma electrònica de contractació fins al 12 de març. Amb aquesta inversió es donarà sortida a les demandes dels esportistes que fan servir la instal·lació esportiva, principalment el Benicarló Base Futbol o el CD Benicarló.

L'Ajuntament de Benicarló ha licitat el contracte de subministrament i manteniment de la gespa artificial del camp de futbol Àngel Pichi Alonso mitjançant la modalitat de rènting amb opció de compra, per un import de 202.676,48 euros, IVA inclòs. «Amb aquesta inversió --ha assenyalat el regidor d'Esports, Carlos Flos--, responem a la demanda dels més de 250 esportistes que entrenen cada dia al camp de futbol, ja siguen alumnes del Benicarló Base Futbol o els futbolistes del CD Benicarló».

Aquesta inversió esportiva se sumarà a les que ja s'han executat durant el 2018 i 2019 en el marc del programa d'inversions de la Regidoria d'Esports, com ara la instal·lació d'una grua adaptada a la Piscina Municipal per a persones amb discapacitat ( 6.978,4 euros IVA inclòs) o la incorporació, la setmana passada, d'una sauna seca també a la Piscina Municipal (9.934,75 euros, IVA inclòs).

Aquestes últimes inversions s'incorporen a les executades el 2018, com les millores als vestidors del camp de futbol (1.309,86 euros, IVA inclòs), el parc de cal·listènia del passeig Manuel Azaña (12.000 euros IVA inclòs) o una màquina fresadora de paviments per al Pavelló Poliesportiu Municipal (5.483,72 euros, IVA inclòs).

En breu, està prevista la pavimentació de la zona central de la Pista Municipal de Ciclisme i, en el marc dels pressupostos participatius, l'equipament biosaludable i un segon parc de cal·listènia per a les pistes d'atletisme.

A hores d'ara, s'està tramitant també la contractació de l'empresa que haurà de substituir la coberta de la Piscina Municipal, que va patir importants desperfectes a causa de les fortes ratxes de vent de finals de gener.

Consulteu aquí els detalls de la licitació

Creat per rmelia el 25/02/2019
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/05/2019 14:18 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló