PRINCIPAL

Comencen les obres de reurbanitzaciˇ del carrer del Riu i adjacents

Els treballs comenšaran pels carrers del Cid, Sant Valeri i Mare de DÚu de la Mar i s'allargaran fins al mes de juny. La reurbanitzaciˇ servirÓper a millorar la circulaciˇ i s'englobadins del pla per a convertir el centre hist˛ric en zona nomÚs per a vianants.

Les obres per a la reurbanitzaciˇ del carrer Riu i els carrers adjacents de Sant Valeri, el carrer del Cid i el carrer de la Mare de DÚu de la Mar han comenšat aquesta setmana amb la senyalitzaciˇ de les zones afectades i els primers treballs sobre el paviment. Tal i com estÓ previst en el projecte, els carrers adjacents seran els primers a urbanitzar-se i una vegada finalitze la urbanitzaciˇ dels carrers adjacents, els treballs es traslladaran al carrer del Riu.

Les obres, que s'emmarquen dins de les actuacions previstes en elpla per a convertir el centre hist˛ric en zona nomÚs per a vianants, suposaran la restricciˇ al trÓnsit de vehicles, excepte als ve´ns, i consistiran a substituir l'actual paviment per llambordes, per tal de donar a tot el nucli de la ciutat unaspecte d'uniformitat. AixÝ tambÚ, es renovaran els serveis bÓsics delsvials: xarxa de sanejament, servei de clavegueram, drenatgei enllumenat.

D# Ara mateix, el trÓnsit ja estÓ tallat en els tres carrers adjacents i la circulaciˇ pel carrer del Riu s'anirÓ restringit puntualment, en funciˇ de les necessitats de l'obra.

Els treballs, que s'inclouen en el Pla Castellˇ 135 de la Diputaciˇ de Castellˇ, els executarÓ la UTE Ravi Obras y Transportes y Excavaciones, SL i Montajes ElÚctricos Symelecper i compten amb un pressupost total de 327.706,84 euros.

Els quatre carrers constitueixen actualment una de les sortides en precari del centre de la ciutat i absorbeixen tot el trÓnsit de la zona nord de la poblaciˇ.

Les obres han d'estar acabades abans de finals de juny de 2019.

Creat per rmelia el 06/02/2019

© 2000-2019 Ajuntament de Benicarlˇ