Benicarló prepara una ambiciosa programació nadalenca amb decoració i il·luminació renovades

03/12/2018

L'Ajuntament de Benicarló ha organitzat una programació de Nadal que omplirà la ciutat d'actes festius des del 5 de desembre fins al 6 de gener. Una major i nova il·luminació de la ciutat, la segona edició de Benicarlàndia i la festa de Cap d'Any encapçalen la programació.

Benicarló ja està preparada per a unes festes de Nadal i Reis amb activitats tant culturals i familiars com esportives. El regidor de Festes, Ilde Añó, ha presentat un avançament de tot el que es durà a terme al voltant de la festivitat de Nadal, una programació que ha incorporat moltes novetats i que el regidor de Festes ha qualificat de «àmplia i destacada, especialment per als més menuts de la casa».

El tret de sortida de la programació de Nadal el donarà l'encesa de l'enllumenat nadalenc, que tindrà lloc dimecres 5 de desembre a les 19.00 hores. L'acte central de l'encesa de l'arbre, que aquest any estarà ubicat a la plaça de Sant Bartomeu, anirà acompanyat d'una cantada de nadales a càrrec de les seccions infantils de la Coral Polifònica Benicarlanda i d'una xocolatada per als assistents. Al mateix temps s'encendran els arbres de Nadal decorats per les associacions locals. «Enguany --ha subratllat Ilde Añó-- hem volgut donar un pas més pel que fa a l'enllumenat de Nadal, s'ha canviat la decoració i s'han instal·lat garlandes noves».

La programació nadalenca es complementa, entre d'altres, amb el XIX Cicle de Teatre Familiar, la tradicional arribada del Pare Noel el dia 24 i amb una altra de les atraccions més esperades: la segona edició del renovat parc de Nadal Benicarlàndia, que estarà instal·lat els dies 27, 28, 29 i 30 a la pista annexa coberta del Pavelló Poliesportiu Municipal. Per a Cap d'Any i la nit de Reis, s'ha organitzat l'actuació d'orquestres populars.

Pel que fa a la cavalcada de Reis, la comitiva arribarà el 5 de gener al port de Benicarló i emprendrà el recorregut fins a l'Ajuntament passant per l'avinguda de Méndez Núñez, carrer del Doctor Ferran i passeig de Ferreres Bretó. Aquest any, estarà organitzada per la Junta Local Fallera.

La programació de Nadal i Reis també compta amb altres activitats ja habituals: el Mercat Nadalenc del 8 de desembre, les dos representacions de l'Estel del Collet, els dies 15 i 16 de desembre, la fira de Sant Antoni, programada per a les mateixes dates, i la visita als pessebres de la ciutat el 26 de desembre.

En breu, podreu consultar la programació completa des del mateix web de l'Ajuntament.