S’adjudica la reurbanització del carrer del Riu i adjacents

30/11/2018

L'Ajuntament de Benicarló ha adjudicat la reurbanització del carrer del Riu i adjacents per 327.706,84 euros (IVA inclòs). Les obres serviran per a millorar la circulació i s'engloben dins del pla per a convertir el centre històric en zona només per a vianants.

Les obres per a la reurbanització del carrer Riu i els carrers adjacents Sant Valeri, el carrer del Cid i el carrer de la Mare de Déu de la Mar s'han adjudicat aquesta setmana a la UTE Ravi Obras y Transportes y Excavaciones, SL i Montajes Eléctricos Symelecper un total de 327.706,84 euros. Els quatre carrers constitueixen actualment una de les sortides en precari del centre de la ciutat i absorbeixen tot el trànsit de la zona nord de la població.

Les obres, que s'emmarquen dins de les actuacions previstes en el pla per a convertir el centre històric en zona només per a vianants, suposaran la restricció al trànsit de vehicles, excepte als veïns, i consistiran a substituir l'actual paviment per llambordes, per tal de donar a tot el nucli de la ciutat un aspecte d'uniformitat. Així també, es renovaran els serveis bàsics dels vials: xarxa de sanejament, servei de clavegueram, drenatge i enllumenat.

A partir de la formalització del contracte administratiu, que tindrà lloc en els propers 15 dies, l'empresa ha previst un marge de temps de 5 mesos per finalitzar les obres.