L'Ajuntament subscriu el conveni de col·laboració amb Protecció Civil

20/11/2018

L'Ajuntament de Benicarló i l'associació de voluntaris de Protecció Civil han firmat el conveni de col·laboració per a la realització de les activitats de participació en serveis d'emergència, serveis preventius i festes. La subvenció que concedeix l'Ajuntament és de 27.000 euros.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el president de Protecció Civil de Benicarló, José Luis Jiménez Lloret, han firmat el conveni anual per a la concessió d'una subvenció de 27.000 euros a l'associació de voluntaris de Protecció Civil. El conveni estableix la col·laboració de l'Ajuntament i l'associació en la protecció ciutadana en matèria de protecció civil. Aquest determina les actuacions que Protecció Civil ha de dur a terme en casos d'emergència, catàstrofes i/o calamitats públiques, així com la participació en els actes que organitza l'Ajuntament en forma de serveis preventius i la col·laboració en l'operatiu especial de les Festes Patronals i Falles.

Protecció Civil col·labora activament en tasques de prevenció i protecció ciutadana en Benicarló des del 18 de juliol de 1989.