Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

El CIAJ informa i assessora la joventut benicarlanda sobre campanyes i programes d’ajudes

La Regidoria de Joventut visita els centres de secundària per tal d'assessorar i informar els alumnes dels serveis, campanyes i programes d'ajudes que estan en actiu.

Com ja va fer durant el primer quadrimestre de l'any, el CIAJ (Centre d'Informació i Assesorament Juvenil) ha visitat de nou els centres d'educació secundària de Benicarló per tal d'informar els estudiants sobre l'oferta juvenil de la qual disposen. Les visites també serveixen per a oferir assessorament, informar sobre campanyes i programes actius de joventut o sobre ajudes que els joves poden sol·licitar.

La primera visita va donar un resultat molt positiu en el sentit que les consultes al CIAJ van augmentar i també es van incrementar les inscripcions en les diferents activitats organitzades per l'Àrea de Joventut.

La regidora de joventut, Susana Pérez, ha destacat que «és necessari esgotar totes les vies existents per tal de mantindre informada la nostra joventut. Una joventut informada i assessorada és una joventut crítica, activa i participativa».

Creat per smontins el 30/10/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/04/2019 14:07 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló